Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina - Opinie o produkcie
18.04.2026, 23:39
trudno zeby splywy z amfetaminy byly czyms przyjemnym
ja bardzo rzadko miewam splywy po czymkolwiek, nie wiem jak to robie ale jak na moje to wystarczy rozdziabac narte na dlugosc zamiast walic takie grubaski i dostosowac intensywnosc zaciagania przez rure
ja bardzo rzadko miewam splywy po czymkolwiek, nie wiem jak to robie ale jak na moje to wystarczy rozdziabac narte na dlugosc zamiast walic takie grubaski i dostosowac intensywnosc zaciagania przez rure
19.04.2026, 11:32
wwojtuss
Chyba czegoś nie rozumiem, jak to rzadko miewasz spływy?
To gdzie trafia substancja, kiedy uzna, że wystarczy już siedzenia na śluzówce? Wydmuchujesz to?
Chyba, że nie czujesz tych spływów, ale to musiałbyś walić narty po maks 50mg, albo jakieś gówno dopchane lidokainą.
Chyba czegoś nie rozumiem, jak to rzadko miewasz spływy?
To gdzie trafia substancja, kiedy uzna, że wystarczy już siedzenia na śluzówce? Wydmuchujesz to?
Chyba, że nie czujesz tych spływów, ale to musiałbyś walić narty po maks 50mg, albo jakieś gówno dopchane lidokainą.
Dlaczego kmiocie klaszczesz tylko gdy słyszysz poprawność?
20.04.2026, 10:56
(18.04.2026, 20:08)biernackia napisał(a): Działa jak należy, smakuje jak proszek do prania i piecze jak cholera do tego :s
Ta pasta nie robi nawet na pol gwizdka .
Po niej sue poprostu w moment robisz chory. Wcale nue dziala,.
Jest okropna, ludzie nie probujcie nawet kupować wiecej niz 5g tego . A to i tak Wywalenie kasy w kibel .
No niestety ale w amfie- pascie od H-L stalo sie na początku roku cos bardzo niedobrego.
22.04.2026, 08:41
Pasta nie wiem, pierwszy raz zamawiam na ten miesiąc to zdam relację.
Sucha robi, jeno smakuje jak proszek do prania, jebie niemiłosiernie i po większych dawkach idzie się porzygać. Ale robi. Po dłuższej przerwie od końca wora zjadłem resztki które zostały i normalnie zrobiło jak poprzednio.
300 zeta za 25 gieta, do tego czasami można wyskubać z tego jakieś farfocle niewiadomo czego, to cholera wie z czego to pędzą. Ale widziałem już gorsze sorty od ichnich vendorów np. jeden "suchy", zalany tak rozpuszczalnikiem, że to była zupa praktycznie.
Sucha robi, jeno smakuje jak proszek do prania, jebie niemiłosiernie i po większych dawkach idzie się porzygać. Ale robi. Po dłuższej przerwie od końca wora zjadłem resztki które zostały i normalnie zrobiło jak poprzednio.
300 zeta za 25 gieta, do tego czasami można wyskubać z tego jakieś farfocle niewiadomo czego, to cholera wie z czego to pędzą. Ale widziałem już gorsze sorty od ichnich vendorów np. jeden "suchy", zalany tak rozpuszczalnikiem, że to była zupa praktycznie.