Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
DMP -DiMethoPropylin
23.04.2026, 13:25
Wydaje mi się, że meprylkaina z 4-mmc w miksie "dobre" to trochę tak jak pisać o miksie monstera (albo kawy) i metamfetaminy, że ma pierdolnięcie - wiadomo, który składnik robi praktycznie całą robotę.
23.04.2026, 17:14
Jasne ale czuć wyraźną zmianę profilu..czuć, że meprylka dodaje dawkę dopy, taki subtelny clearhead i energii trochę..nie jest to efekt jakiś Turbo oszałamiający jakbyś z hexem zmieszał ale mi tez w tym miksie nie chodziło o to żeby to było mocarne...od takie orzeźwienie dodane do fazki mmc
DiMethoPropylin, czyli DMP to kokainowo-podobny środek pobudzający i stymulant opracowany w drodze szeroko zakrojonych testów z udziałem ponad 30 kandydatów. Jest to wynalazek juklisowy juklisa.
Działanie:
Strukturalnie jest to hybryda dimetokainy i meprylkainy, której działanie ma częściowo pokrywać się z działaniem 3-FPM. Substancja jest legalna w większości krajów. Nazwa handlowa: WOUF
Dawkowanie: 50-300 mg
Czas działania: 2 godziny
Możliwe jest dostanie darmowego sampla od vendora.
Norma IUPAC dla DMP to „2,2-dimetylo-3-(propyloamino)propylo 4-aminobenzoesan.
Jest jakaś recenzja tego produktu: https://drugsforum.nl/threads/welke-drug...st-2105777
Substancja ta jest prawdopodobnie obecnie legalna wszędzie w Europie poza Wielką Brytanią i Rumunią.
Działanie:
- Działanie na dopaminę i adrenalinę
- Wciągany przez nos, bez podrażnień
- Szybkie wchłanianie, szczyt działania w ciągu 30 minut
- Czysty haj bez skutków ubocznych w stylu DMC
- Możliwość wapowania
Strukturalnie jest to hybryda dimetokainy i meprylkainy, której działanie ma częściowo pokrywać się z działaniem 3-FPM. Substancja jest legalna w większości krajów. Nazwa handlowa: WOUF
Dawkowanie: 50-300 mg
Czas działania: 2 godziny
Możliwe jest dostanie darmowego sampla od vendora.
Norma IUPAC dla DMP to „2,2-dimetylo-3-(propyloamino)propylo 4-aminobenzoesan.
Jest jakaś recenzja tego produktu: https://drugsforum.nl/threads/welke-drug...st-2105777
Substancja ta jest prawdopodobnie obecnie legalna wszędzie w Europie poza Wielką Brytanią i Rumunią.
Sygnatura