Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Cypr jak
Wczoraj, 16:48
Jak w cyprze ogarnac coco. Latwo czy trudno? jest stronka czy tg jakis, lub do kogo podchodzic.
Wczoraj, 17:26
Do murzyna. Murzyny zawsze mają koko
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
Wczoraj, 17:34
Byleby nie scierwo jakies, poszukam jakiegos jak bede, najwyzej sprobuje stronke znalezc lub zamowic skads
Wczoraj, 18:24
Bez kitu chyba lepszej rady nie dostaniesz, jak iść do murzyna.
Nie da się na telegramie wyszukać żadnych grup lokalnych? Nie muszą być o narkotykach, ale tam pewnie na ogólnych znajdziesz kogo trzeba.
Normalnie zawsze odradzam korzystania z usług telegramowych zjebów, ale że moja wiedza o tym jak się ćpa na cyprze jest zerowa, no to...
Nie da się na telegramie wyszukać żadnych grup lokalnych? Nie muszą być o narkotykach, ale tam pewnie na ogólnych znajdziesz kogo trzeba.
Normalnie zawsze odradzam korzystania z usług telegramowych zjebów, ale że moja wiedza o tym jak się ćpa na cyprze jest zerowa, no to...
Wczoraj, 18:28
Noo nie mam pojecia jak lokalne tg wyszukac. Bede lazil po ludziach celowal w murzynkow albo pytal o tg a najwyzej zamowie wczesniej z nadzieja ze akurat przyjdzie jak bede 🤷♂️