Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA]
07.05.2026, 12:14
Wczoraj jakoś między 21:00 - 04:30 nie byłem w stanie dodać żadnego posta. Na początku były problemy z dostaniem się na forum (komunikat z przeglądarki sygnalizował, że jest to raczej po stronie Forum). Po jakimś czasie udało mi się wejść, ale niestety nie byłem w stanie dodać żadnego wpisu (nie zapisałem sobie komunikatu jaki się wyświetlał - pierwsze naciśnięcie "opublikuj" nic nie dawało, kolejne owocowały wyskoczeniem powiadomienia, że należy odczekać 20 sekund, kolejne próby po odczekaniu owocowały udawaniem, że coś się odświeża / wczytuje bez faktycznej zmiany). Próbowałem z paru przeglądarek, na telefonie i komputerze (po zrestartowaniu), zatem zapewne nie było to mojej stronie. Dzisiaj (jak widać sytuacja uległa poprawie).
10.05.2026, 04:07
Dziękuję za naprawienie tego.
Czy byłaby szansa, aby w tego typu sytuacjach pojawiał się jakiś komunikat, informujący użytkoniwków, że są problemy techniczne i żeby poczekali spokojnie na roziwązanie tej kwestii?
Czy byłaby szansa, aby w tego typu sytuacjach pojawiał się jakiś komunikat, informujący użytkoniwków, że są problemy techniczne i żeby poczekali spokojnie na roziwązanie tej kwestii?
13.05.2026, 16:44
problem z chatem:
zdarza się dość często i muszę go odświeżać bo - wisi
potem robi mi weryfikację i dopiero mogę znowu pisać
potrafię dla przykladu wysłać 5 zdań ... a na 6stym naciskam enter na systemie windows i nic sie nie dzieje, dopiero po odświeżeniu znowu mogę napisać parę zdań
zdarza się dość często i muszę go odświeżać bo - wisi
potem robi mi weryfikację i dopiero mogę znowu pisać
potrafię dla przykladu wysłać 5 zdań ... a na 6stym naciskam enter na systemie windows i nic sie nie dzieje, dopiero po odświeżeniu znowu mogę napisać parę zdań
19.05.2026, 08:36
Forum ma zabezpieczenie w formie limitu żądań na 10s. W przypadku przekroczenia otrzymuje się blokadę na 10s.
Zwiększony został limit tych żądań, więc powinno być już lepiej.
19.05.2026, 11:21
Dźwięki wiadomości czatu czekają na ogarnięcie. Od kilku miesięcy nic się nie dzieje w tej sprawie.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
19.05.2026, 12:02
(19.05.2026, 08:36)Dopal.org napisał(a): Forum ma zabezpieczenie w formie limitu żądań na 10s. W przypadku przekroczenia otrzymuje się blokadę na 10s.
Jest już super ( przynajmniej dla mnie ), wcześniej te "zwiechy" były bardzo wkurzające. Dziękuję!!!
19.05.2026, 18:48
Zwiechy to mało powiedziane, wcześniej miałem tak, że wiadomosci na czacie mi znikały i kilka razy nie chciało mi posta publikować xd
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
19.05.2026, 20:18
Dźwięki czatu nie czekają w kolejce, bo nie będzie tu nic zmieniane. Można wyciszyć całą kartę w przeglądarce i w ten sposób ich nie mieć.