Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina - Opinie o produkcie
12.05.2026, 08:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.05.2026, 08:54 przez biernackia.)
(11.05.2026, 21:52)Konrad Curze napisał(a): biernackia
W takim razie jak brałeś pastę?
Wyjątkowo w nos, było tego jeno 2g na próbę. Roztarte na talerzu do wyschnięcia wpierw ofc.
Wiem, sam sobie zaprzeczam ale normalnie to jem bo szkoda zatok na coś takiego...
12.05.2026, 14:32
jeden człek: 2G ... na próbę 
drugi: lata po "jakimś towarze od ziomka wyspidowany po zajebaniu 100mg"
jprd... a któryś z was wgl we jak działa ... amfetamina???
oh nie... źle zapytałam ... czy z definicji ktoś z was wie jak POWINNA działać amfetamina?
( porozmawiajmy o tym bo... ) coś czuję może to byś dłuuuga i bogata w szczegóły rozmowa

drugi: lata po "jakimś towarze od ziomka wyspidowany po zajebaniu 100mg"
jprd... a któryś z was wgl we jak działa ... amfetamina???
oh nie... źle zapytałam ... czy z definicji ktoś z was wie jak POWINNA działać amfetamina?
( porozmawiajmy o tym bo... ) coś czuję może to byś dłuuuga i bogata w szczegóły rozmowa
12.05.2026, 15:58
Słoniu szanowna Hebanowa, 2g PASTY na próbę bo normalnie brałem stamtąd tą suchą kredę. Werdykt: działa tak samo jak sucha, więc nie ma sensu przepłacać. Robiłem i per nasal i per oral obie wersje. Suchą ostatnio tylko dożołądkowo bo te dziwne paprochy trochę mnie niepokoją, ktokolwiek to mieszał mieszał to pewnie w jakimś brudnym wiadrze, w stodole. Szkoda psuć sobie nos na coś takiego po prostu ale wyjątkowo pastę zapodałem akurat tam.
Po 100mg czego przedmówca latał, niestety nie jestem w stanie odpowiedzieć.
Po 100mg czego przedmówca latał, niestety nie jestem w stanie odpowiedzieć.