Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
w**.juklisl*b.**m
08.05.2026, 23:03
Dostawa ekspresowa, kontakt ze sklepem super
Dostalem DMP, natomiast stestuje w nastepujacych dniach aby testy byly swieze, a nie rodzaju "Zajebałem 3cmc, potem pigułe, potem klonazepam, a na koncu DMP" - i wniosek takiej opinii by był że DMP nie dziala, hahaha. Odczekam troche z uzytkownikiem wwojtuss z ktorym sie podzele i napiszemy soldna opinie.
Dostalem DMP, natomiast stestuje w nastepujacych dniach aby testy byly swieze, a nie rodzaju "Zajebałem 3cmc, potem pigułe, potem klonazepam, a na koncu DMP" - i wniosek takiej opinii by był że DMP nie dziala, hahaha. Odczekam troche z uzytkownikiem wwojtuss z ktorym sie podzele i napiszemy soldna opinie.
17.05.2026, 21:02
Dostawa faktycznie ekspresowa, kontakt ze sprzedawcą świetny, pakowanie perfekto.
DMP testowane na świeżo (I mean, jakieś 15-20 dni po ostatnim zażywaniu jakichkolwiek substancji psychoaktywnych) i bardzo mi przykro, ale znowu nie wyszło.
Pierwsza narta (w chuju mam uczuleniówki, jak umrę to się zrespawnuję w innym mieście) 200mg - nie działa. Druga 300mg - nie działa NIC.
Stwierdziłem, że może oralem, więc ostatnie 0,5-0,6 wsypałem sobie do japy i też niestety NIC.
End of the story.
DMP testowane na świeżo (I mean, jakieś 15-20 dni po ostatnim zażywaniu jakichkolwiek substancji psychoaktywnych) i bardzo mi przykro, ale znowu nie wyszło.
Pierwsza narta (w chuju mam uczuleniówki, jak umrę to się zrespawnuję w innym mieście) 200mg - nie działa. Druga 300mg - nie działa NIC.
Stwierdziłem, że może oralem, więc ostatnie 0,5-0,6 wsypałem sobie do japy i też niestety NIC.
End of the story.
W kielni zero, a kielon napełnia się
DMP to jak dla mnie slabizna. Moze zrobi to wrazenie na uzytkownikach ktorzy nie cpaja nic i raz w zyciu trawe zapalili - a nie tak jak tu sie cpa... tacy nowicjusze moze cos ich smyrnie, ale ja po testach z ziomem, 500 w nos, i nic a nic nie poczulismy, doslownie. Towar jest w lepkich gruach, hie znieczula I zero nawet mega lightowego pobudzena. dmp to w naszej opinii niewypal. Potem poszlismy zjesc kebaba aby pozbyc sie mysli o tym niewypale.
No tak bylo, niestety.
No tak bylo, niestety.