Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
High-Life.market - Temat główny
18.05.2026, 13:50
Raczej male szanse na to ale moze sie zdazyc tak ze paka przyjdzie ci w sobote to jest jedna wielka niewiadoma
18.05.2026, 15:06
Zalezy jak sie wszystko ulozy, reguly nie ma, zdarzylo sie zamowic w poniedzialek i odebrac juz w srode wiec nie jest to wykluczone, ale wplyw na to ma nie tylo vendor ale i kurier
18.05.2026, 15:10
(18.05.2026, 11:52)biernackia napisał(a): Robił ktoś u nich zakupy najpóźniej w środę i dochodziło jeszcze tego samego tygodnia, przed sobotą?
Pytam bo mam obsuwę z wypłatą a jak i tak będę do następnego tygodnia czekał, to...
odpowiadając wprost... tak... a nawet czasami dochodziły paki już następnego dnia od ..wysyłki.
Wszystko ogarniasz podczas kontaktu z vendorem na mailu.
18.05.2026, 16:03
Dziękuję bardzo za odpowiedzi, zamówienia z pon. wiem, że docierają szybko ale np. czy z wtorku jeszcze też?
No nic, wysłałem im zapytanie, może jako regularnego klienta potraktują takie durne pytanie poważnie :/
Na moje zamówienia nikt nie będzie się pierdzielił z dopłacaniem za Paczkę w Sobotę xD.
No nic, wysłałem im zapytanie, może jako regularnego klienta potraktują takie durne pytanie poważnie :/
Na moje zamówienia nikt nie będzie się pierdzielił z dopłacaniem za Paczkę w Sobotę xD.
18.05.2026, 23:31
biernackia zawsze staramy się aby środa dotarła jeszcze przed weekendem, ale zawsze jest ta szansa na "losowość" ze strony gołębia
(18.05.2026, 11:52)biernackia napisał(a): Robił ktoś u nich zakupy najpóźniej w środę i dochodziło jeszcze tego samego tygodnia, przed sobotą?
Pytam bo mam obsuwę z wypłatą a jak i tak będę do następnego tygodnia czekał, to...
Tak, bardzo często dochodzą przed weekendem.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
19.05.2026, 08:43
Raz zamówiłem i doszla szybko jak moja koleżanka dochodzi przed weekendem w niecale 48 także gut malina :]\____
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace