Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kodeina (Thiocodin, antidol)
10.05.2026, 19:06
Już niestety zamówiłem, ale jeżeli koda przypadnie mi do gustu to spróbuję Naozariny
Konrad Curze będziesz kodę brał w mixie? z czymś... ?
modne są metkaty z kodą ... ponoć dobre ludzie sobie chwalą moc, ale ty chyba nie bardzo chcesz dotykać stymulantów nie?
modne są metkaty z kodą ... ponoć dobre ludzie sobie chwalą moc, ale ty chyba nie bardzo chcesz dotykać stymulantów nie?
26.05.2026, 16:22
metkat latwo tą kodeinę przebije,częściej slyszalem o kolejnosci metkat i dorzucanie kody na zejsciu
26.05.2026, 18:50
no ludzie to stosują aby jedno uzupełniało drugie
osobiście nigdy mixu nie stosowałam, kode może raz w życiu jadłam, a metkata o ile pamięć mnie nie myli 3x
sam metkat, ma zajebiste wejście, koda jest chyba po to by "podświadomie" utrzymać pewny stan "ujebania"
trzeba by było o tym poczytać na konkurencyjnym forum bo tam dużo znawców jest i dość liczna grupa narkomanów lubiących ten soczek
u nas to prawilne kryształowe ketony tylko
osobiście nigdy mixu nie stosowałam, kode może raz w życiu jadłam, a metkata o ile pamięć mnie nie myli 3x
sam metkat, ma zajebiste wejście, koda jest chyba po to by "podświadomie" utrzymać pewny stan "ujebania"
trzeba by było o tym poczytać na konkurencyjnym forum bo tam dużo znawców jest i dość liczna grupa narkomanów lubiących ten soczek
u nas to prawilne kryształowe ketony tylko
28.05.2026, 13:27
ja praktykowałem zarzucanie metkata i gdy zaczyna delikatnie puszczać to do tego koda,dużo mocniej jej działanie odczuwałem