Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Fake THC - Skittles - Opinie o produkcie
29.05.2026, 19:32
Ja to sie wkur... na opinie bezmozgow ze to natura itp... Troche dalem to na ulice ludzie mowia ze to 15 minut trzyma i juz nie wrocili, jescze na ulicy mowia ze maczane daje...
Maczana. Ewidentnie.
Pewnie amnezja tez tylko mocniejsze stezenie. Pierdziele podziekuje. Natura jest w tej cenie.
Ludzie kotrzy pisza ze to natura chyba naprawde nie maja pojecia nic o THC(Wazne ze w leb lupie pewnie....).
Maczana. Ewidentnie.
Pewnie amnezja tez tylko mocniejsze stezenie. Pierdziele podziekuje. Natura jest w tej cenie.
Ludzie kotrzy pisza ze to natura chyba naprawde nie maja pojecia nic o THC(Wazne ze w leb lupie pewnie....).
30.05.2026, 15:49
Co za głąb ja pierdole.. od jakiego słowa zaczyna się nazwa tematu ‚fake’ weź sobie to w tłumacz wpisz.. I na Amke nie gadaj jak nie próbowałeś bo jest z górnej półki i to nie tylko moja opinia
30.05.2026, 22:00
dokładnie
przecież nazwa fake sama wskazuje z czym mamy do czynienia a oprócz tego sklep wiele razy informował, że to nie jest natura tylko maczanka
przecież nazwa fake sama wskazuje z czym mamy do czynienia a oprócz tego sklep wiele razy informował, że to nie jest natura tylko maczanka