Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie
31.05.2026, 12:06
plisska zanim zarzucisz do testów wrzuć tu fotosa zaraz po dostawie, daj się na paczeć
31.05.2026, 20:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.05.2026, 20:09 przez DrakoMalfoy.)
Też będę miał jakoś na dniach to wstawię fotę
Be objective and honest.
01.06.2026, 02:00
Słuchaj, 2 tygodnie to mniej ode mnie, więc nie jest tak źle 🤣
Nie chcę obiecywać, ale mam nadzieję, że wstawię tu foto po otrzymaniu przesyłki. Postaram się coś małego skrobnąć na temat samego sortu, bo pamiętać będę, tyle że ciężko mi się wtedy wkręcić w wylewanie jakichkolwiek myśli przez klawiaturę.
Nie chcę obiecywać, ale mam nadzieję, że wstawię tu foto po otrzymaniu przesyłki. Postaram się coś małego skrobnąć na temat samego sortu, bo pamiętać będę, tyle że ciężko mi się wtedy wkręcić w wylewanie jakichkolwiek myśli przez klawiaturę.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
01.06.2026, 20:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.06.2026, 20:43 przez DrakoMalfoy.)
Ujujujuj no i już wiem, że ten wybór w ciemno był dobrym wyborem
Be objective and honest.
Paka właśnie przyszła i wygląda dokładnie jak wstawił Esco, moje zdjęcie już niepotrzebne 😆
Od razu piszę, że zapach konkret. Wziąłem kreskę i dobrze siadło we łbie. Mam ambitny plan, by dzisiaj nie lecieć jak zazwyczaj, nastawiłem sobie alarm na 22, żeby grzecznie zakończyć
Słucham sobie muzyki (debiutancki album Jennifer Lopez, bo dzisiaj minęło 27 lat od premiery) i czuję się kurwa jak w jej teledysku. No magia, dobry sort!
Od razu piszę, że zapach konkret. Wziąłem kreskę i dobrze siadło we łbie. Mam ambitny plan, by dzisiaj nie lecieć jak zazwyczaj, nastawiłem sobie alarm na 22, żeby grzecznie zakończyć
Słucham sobie muzyki (debiutancki album Jennifer Lopez, bo dzisiaj minęło 27 lat od premiery) i czuję się kurwa jak w jej teledysku. No magia, dobry sort!
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność

![[Obrazek: 4mmc.jpg]](https://i.postimg.cc/5tqQTx1s/4mmc.jpg)