Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kodeina (Thiocodin, antidol)
15.04.2022, 15:26
Siema. Widzę że nie ma nic na temat Kodeiny. Ja mogę powiedzieć o niej że jest nieprzewidywalna. Na mnie działa tak jak by to była loteria. Czasem zjem 600-750mg i nic kompletnie nie poczuje a raz walne 300mg i grzeje aż miło. Bardzo nie opłacalna zabawka dla mnie. Może na mnie nie działać ale i tak kupuje jak jestem w ciągu codziennie. Najdroższa dla mnie substancja i bardzo nieprzewidywalna.
Może ktoś się odniesie na temat Kodeiny?
Zapraszam do dyskusji.
Może ktoś się odniesie na temat Kodeiny?
Zapraszam do dyskusji.
ADMINISTRATOR DROGI MLECZNEJ
15.04.2022, 15:28
dwie 16stki, dwuseta wódy, buchem doprawić jak wejdzie i jest al dente
get
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
15.04.2022, 15:38
Ja próbowałem w różny sposób jeść kodeinę. Od alkoholu po leki wspomagające działanie. Najlepiej mnie klepie na zjeździe po stymulantach, następnego dnia. Wtedy jest petarda i fajnie sie zasypia. Jeszcze muszę dodać że niedawno brałem kodeinę chyba 600mg lub więcej i na drugi dzień miałem badanie krwi i próby wątrobowe były bardzo powiększone a zawsze było wszystko w normie.
ADMINISTRATOR DROGI MLECZNEJ
15.04.2022, 15:44
jadłem to z 10 lat temu ale już nie pamiętam jakie dawki z braku laku dobre i to
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki