Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
High-Life.market - Temat główny
smakosz
Tak jak informuje ekipa
High-LifeMarket ,
między innymi w dziale
(Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market)
2-5 dni - nic dodać więcej w tej kwestii nie mogę.
Zamawiaj niedziela, poniedziałek , a do końca tygodnia gołąb doleci.
Tak jak informuje ekipa
High-LifeMarket ,
między innymi w dziale
(Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market)
2-5 dni - nic dodać więcej w tej kwestii nie mogę.
Zamawiaj niedziela, poniedziałek , a do końca tygodnia gołąb doleci.
06.06.2026, 04:35
Co najmniej kilka zamówień już było u tego vendora składane, a czas oczekiwania nigdy nie przekroczył magicznego 2-5 dni roboczych 
Jak prosiłam o sampel to dostałam, wagowo zawsze wszystko po równo. Jednak przy ostatnim zamówieniu nie dostałam maila z potwierdzeniem złożenia zamówienia. Biorąc pod uwagę wpisy innych użytkowników, czasem ten mail po prostu nie przyjdzie. Ważne, że to co ważne dochodzi, a co najważniejsze pewnie ląduje w wyznaczonej strefie.
Cieszę się, że fetunia dalej dostępna, dzięki niej mogłam zwiększyć jakość życia poprzez zminimalizowanie uporczywego ADHD

Jak prosiłam o sampel to dostałam, wagowo zawsze wszystko po równo. Jednak przy ostatnim zamówieniu nie dostałam maila z potwierdzeniem złożenia zamówienia. Biorąc pod uwagę wpisy innych użytkowników, czasem ten mail po prostu nie przyjdzie. Ważne, że to co ważne dochodzi, a co najważniejsze pewnie ląduje w wyznaczonej strefie.
Cieszę się, że fetunia dalej dostępna, dzięki niej mogłam zwiększyć jakość życia poprzez zminimalizowanie uporczywego ADHD
10.06.2026, 01:24
Mała przypominajka, prosimy o korzystanie ze skrzynek typu proton do zamawiania i kontakt z nami. Na clearnetowych skrzynkach typu gmail nasze wiadomości są blokowane lub lecą do spamu, co może się wiązać z niezauważeniem tej ważnej wiadomości od nas.

![[Obrazek: IMG-20260529-195348.jpg]](https://i.postimg.cc/cLPgh4LC/IMG-20260529-195348.jpg)
![[Obrazek: IMG-20260529-195323.jpg]](https://i.postimg.cc/2546xQJm/IMG-20260529-195323.jpg)