Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
kolekcja fors
Wczoraj, 08:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 08:42 przez Jebac_dupka x2.)
xd dobrze ze ty kurwa na stacij benzynowej nie przyjebales w auto potem sie skaples ze kamery są a ty nacgiany rowno az poszliscie na ugode i kto jest bardzie jebniety?
a ta feta o ktorej mowa to rózowa feta pod ten odcien wpadajaca 94% ,nie jeden zamiast w lozeczku jak ja by wyladowal zapietry w pasach .
i ostrzegam moj lef warczy
a ta feta o ktorej mowa to rózowa feta pod ten odcien wpadajaca 94% ,nie jeden zamiast w lozeczku jak ja by wyladowal zapietry w pasach .i ostrzegam moj lef warczy
1.Gdzie moj anioł stróz sie zastanawiam.
Wczoraj, 09:04
Widzę, że po benzo tracisz nie tylko IQ ale i pamięć.
To nie była stacja, tylko centrum, nie byłem nadzigany, tylko zbenziony i nie poszliśmy na ugodę, tylko dałem babie kasę i pojechałem w swoją stronę.
Na ugodę to się chodzi tylko z prokuratorem, prawda Forsik?
Legendy o fecie 94% brzmią bardzo ciekawie, dopóki nie dowiesz się, że nawet bezkofeinowa niebełtana feta z najlepszych labow nie przekracza 90%
To nie była stacja, tylko centrum, nie byłem nadzigany, tylko zbenziony i nie poszliśmy na ugodę, tylko dałem babie kasę i pojechałem w swoją stronę.
Na ugodę to się chodzi tylko z prokuratorem, prawda Forsik?

Legendy o fecie 94% brzmią bardzo ciekawie, dopóki nie dowiesz się, że nawet bezkofeinowa niebełtana feta z najlepszych labow nie przekracza 90%
W kielni zero, a kielon napełnia się