Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie.
28.07.2022, 18:29
Wisienke próbowałem tylko raz w zyciu i juz nie pamietam od jakiego vendora ale pamietam ze była zajebista lecz nie wiem na czym była zrobiona. Bardzo ciekawi mnie wisienka od pabla ucieszył bym sie jesli ktoregos razu bedzie jeszcze w nagrodach a jesli nie to skusze sie na zamowienie
28.07.2022, 18:35
zaloze sie ze pewnie od kolka ktory byl na mefie ale ludzie sobie chwala escobara wisienke wiec smialo pobieraj ja nie testuje bo wale tylko iv a tego to raczej nie polecaja bo wypelniacze a nosa nie brudze juz a esco towar zawsze pierwsza klasa
Maniek napisał 04.08.2022, 23:04:
Proszę nie cytować powyższego posta, gdy na niego bezpośrednio odpowiadasz - używaj opcji "szybka odpowiedź".
Proszę nie cytować powyższego posta, gdy na niego bezpośrednio odpowiadasz - używaj opcji "szybka odpowiedź".
Opinia szczura który pierwsza raz spróbował - gładko fajnie wchodzi ze smakiem wiśni, chce się od razu smarknąć, działanie zmieszany speed z eufo w sam raz na wyjście gdzieś, posiedzenie z innymi szczurami, balety itd. dużo lepsza opcja od jakiejś fety uważam, z alkoholem nie było jeszcze testowane i długodystansowo.
Szczur zamierza zaopatrzyć się w większą ilość bo z tego co czytał na forum zbyt często owy smakołyk nie jest dostępny.
Szczur zamierza zaopatrzyć się w większą ilość bo z tego co czytał na forum zbyt często owy smakołyk nie jest dostępny.
01.08.2022, 20:17
najpewniej na 3cmc,jak nie przesadzisz to nie będzie jakichś większych problemow
11.08.2022, 13:00
KAMILQ+12
(11.08.2022, 09:14)Escobar napisał(a): Witamy
Stan magazynu :
Analog hexen jest
3cmc pablo jest
Cherry jest
Apihp crist jest
Mdphp jest
Apvp jest
3 Bandit brak info o dostawie
4cmc brak info o dostawie
NEP brak info o dostawie
mdphp brak info o dostawie
cannabinoidy BRAK info o ich powrocie do sprzedaży
Przed opłatą sprawdz cennik na stronie.
Jezeli kupujesz pare roznych produktow to dodajesz sobie cene kazdego z nich osobno.
Wysyłka w ciągu 48h roboczych od opłaty, paki latają średnio 2-5 dni roboczych , jeśli nie masz kontaktu od nas w tym czasie to pisz po 5 dniach roboczych. Sobota i niedziela to dni wolne nie robocze.
Minimalne zamówienie w PL 199 zł
Minimalne zamówinie zagraniczne 1000 zł
wysyłka do paczkomatu w PL 25 zł
wysylka zagraniczna kurierem 100 zł
opłata tylko w btc
12.08.2022, 09:39
Nowy sort lekko beżowy i mało wisienki czuć,wyglądał na utleniony lekko ale klepał jak powinien,moc nadal ta sama
12.08.2022, 12:36
Jak brałem kilka miesięcy temu to też był taki beżowy, ale aromat wiśnii był mocno wyczuwalny - dobrze wyważony. Najważniejsze, że to co nas najbardziej interesuje się nie zmieniło, czyli działanie