Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Opinie o produkcie
02.06.2026, 14:44
Może to efekt "stażu" ale to właśnie sorty "ogórkowe" działały na mnie tak jak opisujesz,god mode porównywalny z kokainą
02.06.2026, 15:06
sorty ogórkowe
no ja za cholere nie umiem sobie przypomnieć mefa ogórkowego haha
no ja za cholere nie umiem sobie przypomnieć mefa ogórkowego haha
03.06.2026, 22:59
W 2022-2023 z ciemnej strony brałem właśnie takiego,w postaci lekko żółtych/białych drobnych igiełek.W zapachu delikatny aromat ogórków kiszonych,bardzo szybko doprowadzało się to do linii,łatwo się rozsypywało.
04.06.2026, 08:39
A ogólnie ktoś zamawiał od highlife ostatni 4mmc? Bo tego dotyczy chyba temat a polecieliśmy bezgranicznie bynajmniej ja.
Dalej jest te żółto pomarańczowe szaleństwo bez efektu kruszenia?
Dalej jest te żółto pomarańczowe szaleństwo bez efektu kruszenia?
Be objective and honest.
06.06.2026, 04:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.06.2026, 04:39 przez Konwalia2568.
Powód edycji: poprawiam błędy gramatyczne
)
Bez efektu kruszenia to pieszczotliwie powiedziane. Nie wiem czy to normalne że ten proszek jest taki " mokry " ? Pocieranie kartą mało skuteczne przez te lepkość. Nadłubałam się troszku zeby stworzyć w miarę prostego lajna bez posklejanych grudeczek. Wzięłam 150 mg do noska, wyszła z tego lekko pluszowa fazka i ciepełko na ciele. Eufo mocno odczuwalne, serduszko szybko biło, nieogar mocno odczuwalny, speedu brak. Na tyle, że zagrałam najgorszy mecz w csa od lat. Nie przejęłam się tym szczególnie, mimo że podczas tej gry prawdopodobnie uśmierciłam więcej neuronów niż przeciwników
libido nie wzrosło jakoś diametralnie. Peak określam na przewrotne 20 minut. Po całej godzinie pozostałe eufo zostało zakłócone przez chęć na dorzute, nie dającą się odpędzić przez następne 20 minut
jednak silna wola 1:0 ciśniene 
Ostatni chlorek brałam w styczniu, potem 2 msc fetki w terapeutycznych dawkach, jednak na 1,5 msc przed konsumpcją 4MMC odstawiłam babe. Oczekiwania miałam spore i się przeliczyłam
Co do koloru to odcień wyblakłej żółci, jednak bliżej temu było do białego niż pomarańczowego. Towar nie jebał kocimi szczynami, ot lekki chemior. Co mogę więcej rzec, może powinnam wcześniej wyszuszyć ten proch?
libido nie wzrosło jakoś diametralnie. Peak określam na przewrotne 20 minut. Po całej godzinie pozostałe eufo zostało zakłócone przez chęć na dorzute, nie dającą się odpędzić przez następne 20 minut
jednak silna wola 1:0 ciśniene 
Ostatni chlorek brałam w styczniu, potem 2 msc fetki w terapeutycznych dawkach, jednak na 1,5 msc przed konsumpcją 4MMC odstawiłam babe. Oczekiwania miałam spore i się przeliczyłam
Co do koloru to odcień wyblakłej żółci, jednak bliżej temu było do białego niż pomarańczowego. Towar nie jebał kocimi szczynami, ot lekki chemior. Co mogę więcej rzec, może powinnam wcześniej wyszuszyć ten proch?
06.06.2026, 04:47
Zdrowa osoba z zasobami a tu taka chujnia w działaniu?
No to ładny kibel XD
No to ładny kibel XD
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
06.06.2026, 05:30
Plus jest taki, że nie poleciałam w mefedronowy ciąg, za to minus jest taki, że nie poleciałam w mefedronowy ciąg
Gorzej z noskiem jeśli chodzi o zdrowie, nie jest taki chłonny jak kiedyś. Jednak chyba nie na tyle, żeby nawet mały motywacyjny speedzik się nie przebił
tym bardziej, że po 1.5 dnia sniffem fetka zadziałała normalnie
Główny problem to ta lepkość, takie ketony może gorzej się wchłaniają idk
Gorzej z noskiem jeśli chodzi o zdrowie, nie jest taki chłonny jak kiedyś. Jednak chyba nie na tyle, żeby nawet mały motywacyjny speedzik się nie przebił
tym bardziej, że po 1.5 dnia sniffem fetka zadziałała normalnieGłówny problem to ta lepkość, takie ketony może gorzej się wchłaniają idk
06.06.2026, 23:25
(06.06.2026, 04:47)TYTUS napisał(a): Zdrowa osoba z zasobami a tu taka chujnia w działaniu?
No to ładny kibel XD
Kurcze, miałam to jakiś czas temu... i w sumie nie działało źle...
Minusem były uboki, które normalnie u mnie po mefie nie występują...
Fakt, ujowo się to układa i "spożywa" ale jak uda Ci się zarzucić odp. dawke to - jest spoko