Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co doprowadza cię do szału?
Wczoraj, 05:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 06:15 przez Konwalia2568.)
Świadomość własnych ograniczeń. Łatwo stracić kontrolę, gdy wiesz, że faktycznie coś zjebałeś i to tylko i wyłącznie twoja wina. Tacy współgracze w drużynie dla przykładu, nie irytuje mnie jak źle grają, bo to nie jest zależne ode mnie. Za to jak mi nie idzie kompletnie w gierce ( takie 0/7 na midzie ) to trudno się nie wkurwić. Tylko to taka pierdoła, dawno nic mnie nie wkurwiło tak mocno. Może to lepiej, że wybuchne przy mało istotnej grze i duopartner sie posmieje przy okazji, niż jakbym przeniosła ten gniew bezpośrednio na kogoś innego.
Niemal wszystko w życiu mam na tyle dostrojone ,konrtolowane , celne i precyzyjne że ciężko wskazać mi co mogłoby doprowadzać mnie do szału, poza jednym ,a mianowicie pewnym zjawiskiem na pograniczu wiary które aktywuje się w pewnych momentach mojego życia które bacznie obserwuje próbując zrozumieć kto lub co tym steruje co jest największą zagadką z jaką przyszło mi się mierzyć także jeśli coś doprowadza mnie do szału to umykający mi ostatni i zarazen kluczowy puzel tej niesamowicie tajemniczej magicznej ukladanki
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
9 godzin(y) temu
Hamski ryk wydechu w samochodach, wszelakie muchy muszki robactwo pająki.
Dostaję białej gorączki
Dostaję białej gorączki
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
3 godzin(y) temu
muszki owocówki są mega wkurwiające
no i wkurwiają mnie niedzielni kierowcy na drogach, którzy jadą jakby mieli klapki na oczach
no i wkurwiają mnie niedzielni kierowcy na drogach, którzy jadą jakby mieli klapki na oczach
1 godzinę temu
Jak sobie robię przerwę,
..a potem jak się znowu na coś decyduję i dostanę UJnię która nie klepie
o ja pierdole mam ochote wydrapać oki temu kto mi ogarnął - te pizze...bez smaku
..a potem jak się znowu na coś decyduję i dostanę UJnię która nie klepie

o ja pierdole mam ochote wydrapać oki temu kto mi ogarnął - te pizze...bez smaku

![[Obrazek: Bez-tytuu22.jpg]](https://i.postimg.cc/593sb7TM/Bez-tytuu22.jpg)