Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakiej substancji nigdy nie zazyjesz ?
25.02.2026, 05:52
Jak zaczną u nas wrzucać do zabawek fenta, to osobiście zacznę sabotować działania takiego vendośmiecia.
06.06.2026, 21:04
Nie ważne ile czasu upłynie we wszechświecie nigdy nawet nie pomyśle o tym ze to jakaś opcja ,a co dopiero by spróbować całego tego diabelskiego fenta & opio
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
07.06.2026, 01:15
Opioid jak każdy inny.
Dostawałem fentanyl kilka razy w szpitalu i raz w karetce. Odczucia identyczne co przy oksy/morfinie.
To, że coś jest ekstremalnie aktywne na migrogram, nie znaczy że jest ekstremalnie niebezpieczne.
Dostawałem fentanyl kilka razy w szpitalu i raz w karetce. Odczucia identyczne co przy oksy/morfinie.
To, że coś jest ekstremalnie aktywne na migrogram, nie znaczy że jest ekstremalnie niebezpieczne.
Dokładnie,miałe styczność dwukrotnie(również w szpitalu) i mam porównanie do innych opiatów.Przez opio plagę i dosypywanie tego gdzie popadnie do ulicznego towaru i podróbki oxów etc panuje takie przekonanie.
Co do siebie,eutylon
Co do siebie,eutylon
08.06.2026, 18:36
(07.06.2026, 01:15)doxyou napisał(a): Opioid jak każdy inny.
Przez wzgląd na tak niskie dawkowanie, szansa na pomyłkę jest jednak większa niż w przypadku innych substancji. Nawet jeśli nie o jakąś dużą wartość, to dla mnie to i tak bez sensu ryzykować, skoro nawet nie lubię opioidów.
08.06.2026, 23:59
Heroiny, fentanylu oraz wszelkich substacji podawanych dożylnie - jakoś mnie odrzuca na samą myśl o takiej drodze podania.