Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
CHEMSEX
04.04.2026, 23:15
im czesciej, tym szybciej zaczniecie tracic satysfakcje ze stosunku na trzezwo
na walentynki i basta
na walentynki i basta
08.05.2026, 19:48
Zauważyłem, że małe ilości pregabaliny (jeżeli nie ma się tolerki / nie używa się jako stałego leku) znacząco mogą wydłużyć stosunek. Nawet jakieś 100-300mg (w zależności od organizmu) potrafią zwiększyć wytrzymałość a pregaba rekreacyjnie ma swój urok, który wdzięcznie może łączyć się z sexem.
09.05.2026, 05:58
I've been doing chemsex for years and I can tell you it's always been beautiful and joyful. I also tried slamming with Pablo's 4MMC: an incredible sensation, a whole different story: zero inhibitions, you feel like a pig in heat and you want to fuck endlessly.
09.05.2026, 19:19
Chemsex na dysocjantach jest dziwny, ale równocześnie bardzo przyjemny (i może długo trwać). Doświadczenie jest trochę dzikie, trochę psychodeliczne, do tego funkcje motoryczne są zaburzone a ciała jakby zlewają się w jedno.
26.05.2026, 19:43
Chemsex na dyso to jedynie ciekawy eksperyment...ale przeżycie nie do podjebania
27.05.2026, 07:21
Jak ktoś potrafi myśleć o ruchanku na dyso, to niezły terminator z niego xd
Nie dość że jakiekolwiek poruszanie się po tym to jest porażka, to jeszcze połączenie świadomości z ciałem graniczy z cudem
Nie dość że jakiekolwiek poruszanie się po tym to jest porażka, to jeszcze połączenie świadomości z ciałem graniczy z cudem
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
06.06.2026, 22:48
Do tego najbardziej rozkosznego chemsexu nadają się dwie kultowe substancje tzw. król i królowa, mefedron i metaamfetamina. W swoich najwyższych formach czystości nie ma równych wobec ich magii, której brakuje wszystkim innym ketonom jak 3cmc,4cmc, które podbijają pociąg i zezwierzęcenie, ale są wybrakowane z tego czaru. Uważam, że chemsex można zrobić w życiu maks parę razy. Inaczej istnieje ryzyko, że seks bez drugów zbrzydnie, zawsze będzie czegoś brakować. Jest to straszna perspektywa.
07.06.2026, 01:25
Ciekawe, że metamfetamina tak, a w 3cmc czegoś brakuje
Metamfetamina to właśnie 3cmc na sterydach. Takie same mechanizmy działania, takie same neuroprzekazniki uwalniają... Przy czym trójka jest jeszcze doprawiona wątłą ilością serotoniny, ale to nie powinno być przeszkodą, skoro seks po mefedronie Ci odpowiada.
Metamfetamina to właśnie 3cmc na sterydach. Takie same mechanizmy działania, takie same neuroprzekazniki uwalniają... Przy czym trójka jest jeszcze doprawiona wątłą ilością serotoniny, ale to nie powinno być przeszkodą, skoro seks po mefedronie Ci odpowiada.
W kielni zero, a kielon napełnia się
07.06.2026, 01:46
Faza na mecie jest bardziej naturalna, czujesz moc i petardę, ale nie odklejkę jak przy 3cmc. Przy okazji mety jeden pasek mi wystarczył na 6h ponad bez chęci zeby się dopchać jeszcze. A na 3cmc dosyć szybko pojawi się myśl na dorzutke w trakcie. Po mecie jest clearhead a po 3cmc to roztrzepanie mimo wszystko.