Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
02.06.2026, 10:34
Bo to jest czasami loteria... i też jest uwarunkowane gdzie mieszkasz
( No i samo to czy paka nie została przejęta, albo czy przypadkkiem pakowacz nie wpadł albo ... inne przypadki )
( No i samo to czy paka nie została przejęta, albo czy przypadkkiem pakowacz nie wpadł albo ... inne przypadki )
02.06.2026, 14:51
bigpick1212 najlepiej zamawiać na początku tygodnia poniedziałek wtorek max jak chcesz mieć w tym samym tygodniu, czasem i się w środę uda ale to już 50/50
Be objective and honest.
02.06.2026, 19:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.06.2026, 20:20 przez bigpick1212.)
DrakoMalfoy dzięki.
A jak wygląda sytuacja z potwierdzeniem zamówienia? Jeżeli zamówienie jest normalne opłacone, a nie dostałem potwierdzenia to mam się niepokoić?
A jak wygląda sytuacja z potwierdzeniem zamówienia? Jeżeli zamówienie jest normalne opłacone, a nie dostałem potwierdzenia to mam się niepokoić?
02.06.2026, 22:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.06.2026, 22:02 przez DrakoMalfoy.)
bigpick1212 zazwyczaj jak potwierdzenie dostaniesz to lada moment masz paczkę z 2 dni max. Bynajmniej ja tak miałem
A potwierdzenie dostaniesz jak przygotują paczkę
to jest mocna ekipa nie masz co się obawiać bywały czasem obsuwki ale zawsze dolatywało.
Oczywiście potwierdenia nie dostaniesz odrazu po opłaceniu tylko dzień dwa później max a może tego samego dnia w nocy jak zazwyczaj
A potwierdzenie dostaniesz jak przygotują paczkę
to jest mocna ekipa nie masz co się obawiać bywały czasem obsuwki ale zawsze dolatywało.Oczywiście potwierdenia nie dostaniesz odrazu po opłaceniu tylko dzień dwa później max a może tego samego dnia w nocy jak zazwyczaj
Be objective and honest.
08.06.2026, 19:59
Czy odpisywał ostatnimi czasy komuś haj na maila? Ten mail na stronie jest aktualny? Zadałem wczoraj pytanie z zachowaniem wszelkich zasad, ale nie otrzymałem odpowiedzi.
Sory za tak banalne pytania, ale dawno mnie tu nie było.
Sory za tak banalne pytania, ale dawno mnie tu nie było.
08.06.2026, 20:37
kiertnik83 ziomek pisał ostatnio i też właśnie nie dostał odpowiedzi a hajlajfa też długo na forum nie ma
Ja pisałem na maila z tydzień temu i też nie otrzymałem odpowiedzi.
Ostatnia aktualizacja że ktoś otrzymał pakę to 29 maj - tak tylko wspominam.
Jak do końca tygodnia nie będzie żadnej aktywności to chyba można zacząć się martwić bo dziwnie to wygląda, on zawsze odpisywał na maile.
Ostatnia aktualizacja że ktoś otrzymał pakę to 29 maj - tak tylko wspominam.
Jak do końca tygodnia nie będzie żadnej aktywności to chyba można zacząć się martwić bo dziwnie to wygląda, on zawsze odpisywał na maile.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
08.06.2026, 21:12
Po tym 29 maja nikt z zamawiających nie otrzymał paki? czy po prostu nie było aktywności na forum, a paczki latały normalnie?
kiertnik84 nie wiadomo bo nikt nie napisał że dostał po 29 maja