Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakie masz podejście do całkowitej zmiany pracy? 10/06/26
Wczoraj, 11:35
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
11 godzin(y) temu
Wszystko zależy od tego jakie argumenty przemawiałyby za tak radykalną zmianą ale ogólnie rzecz ujmując jeżeli taka decyzja miałaby polepszyć moje życie, sytuacje materialną czy choćby zdrowotną byłbym jak najbardziej na tak
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
11 godzin(y) temu
normalne... życiowe... a przede wszystkim interesowne.
praca jest ( dla mnie ) sposobem/częścią życia ... jeśli mi w niej źle - to ją zmieniam
czasami liczy się nie tylko hajs bo wole zarobić 200-400zł mniej... ale iść do pracy z uśmiechem na ustach a nie wkurwiona, że znowu będzie problem - którego nie ma, że znowu to i tamto...
praca jest ( dla mnie ) sposobem/częścią życia ... jeśli mi w niej źle - to ją zmieniam
czasami liczy się nie tylko hajs bo wole zarobić 200-400zł mniej... ale iść do pracy z uśmiechem na ustach a nie wkurwiona, że znowu będzie problem - którego nie ma, że znowu to i tamto...
6 godzin(y) temu
Jeżeli w nowej pracy zaoferowali by dobre warunki to nie miał bym z tym problemu, żeby zmienić. Mówiąc dobre warunki mam na myśli lepsze zarobki przy podobnych godzinach pracy, wyższe stanowisko, odpowiednią atmosferę w pracy, żebym każdego dnia nie musiał wstawać jak za karę.
5 godzin(y) temu
Ciezko bylo znalezc swoje miejsce po woju
i generalnie w tym krotkim okresie po odejsciu z woja a obecnym miejscem zatrudnienia ze tak to ujme, z nie jednego pieca chleb jadlem chcoiaz w sumie raczej kajzerki bo w zadnym miejscu na dlugo nie zagoscilem
wole ogarniac swoaj stara zdezelowana kuwete niz probowac ogarnac ta nowoczesna ktora jest przesadzona, no chyba ze mi przypasuje
i generalnie w tym krotkim okresie po odejsciu z woja a obecnym miejscem zatrudnienia ze tak to ujme, z nie jednego pieca chleb jadlem chcoiaz w sumie raczej kajzerki bo w zadnym miejscu na dlugo nie zagoscilem
wole ogarniac swoaj stara zdezelowana kuwete niz probowac ogarnac ta nowoczesna ktora jest przesadzona, no chyba ze mi przypasuje
3 godzin(y) temu
jak najbardziej jestem pozytywnie nastawiony na zmiany, jeśli za tym będą szły większe pieniądze i dobra atmosfera w pracy

![[Obrazek: Bez-tytuu22.jpg]](https://i.postimg.cc/RhgXSqgj/Bez-tytuu22.jpg)