Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ziołolecznictwo - wątek ogólny
13.06.2026, 13:48
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
13.06.2026, 16:40
Ja mam miętę na ogródku,pokrzywy niedaleko mnie rosną,ale melisy to nie wiem skąd wziąć. Jedyne wyjście to apteka.
13.06.2026, 22:27
(13.06.2026, 01:48)DarkSonia napisał(a): kiertnik82 serio... sobie pijesz te ziółka? czy tylko polecasz?
Teraz już nie pije tych wszystkich ziółek, raczej różne tak sporadycznie, ale w przeszłości z wszystkich tych oraz wielu innych korzystałem
13.06.2026, 22:52
hm... a czamu przestanołeś?
bo Ty kulturysta jesteś
zapewne leci coś tam w tle z supli czy innych dodatków?
stad ta odstawka ziółek? czy się mylę?
bo Ty kulturysta jesteś
zapewne leci coś tam w tle z supli czy innych dodatków?
stad ta odstawka ziółek? czy się mylę?
14.06.2026, 00:06
DarkSonia Ja już dawno nie ćwiczę
Ogólnie to sprawa wyglądała tak, że miałem pewne problemy ze zdrowiem, w których lekarze nie mogli mi zbytnio pomóc i stąd zacząłem w pewnym momencie interesować się medycyną alternatywną, ziołami, dysbiozą jelitową, dietą itp. A dlaczego przestałem je stosować? Na razie nie czuję takiej potrzeby, teraz bardziej stosuje różne zioła, suplementy doraźnie, gdy potrzebuję jakiegoś wsparcia, a gdy jest w miarę okej to samo odpowiednie odżywianie, rezygnacja z wszelkich używek, ruch itp mi wystarcza
Ogólnie to sprawa wyglądała tak, że miałem pewne problemy ze zdrowiem, w których lekarze nie mogli mi zbytnio pomóc i stąd zacząłem w pewnym momencie interesować się medycyną alternatywną, ziołami, dysbiozą jelitową, dietą itp. A dlaczego przestałem je stosować? Na razie nie czuję takiej potrzeby, teraz bardziej stosuje różne zioła, suplementy doraźnie, gdy potrzebuję jakiegoś wsparcia, a gdy jest w miarę okej to samo odpowiednie odżywianie, rezygnacja z wszelkich używek, ruch itp mi wystarcza
14.06.2026, 09:22
(13.06.2026, 16:40)KiszczaK napisał(a): Ja mam miętę na ogródku,pokrzywy niedaleko mnie rosną,ale melisy to nie wiem skąd wziąć. Jedyne wyjście to apteka.
Lepiej z jakiegoś zielarskiego wg mnie,mam kolo siebie taki zajebisty sklep ktory prowadzi babeczka mocno zajawiona tematem.Z takich miejsc najlepiej brac
14.06.2026, 14:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.06.2026, 14:40 przez kiertnik82.)
Ostatnio też zauważyłem w Auchan na dziale z suplementami/ziołami, że mieli takie duże opakowania pociętej i wysuszonej melisy jakoś za 5 zł. Próbowałem i jakość spoko, chociaż sam wcześniej jak coś potrzebowałem to głównie sklepy zielarskie, ewentualnie zamawianie z "Magicznego Ogrodu" lub innych stronek z ziołami, gdzie na spokojnie mogłem sobie przejrzeć asortyment i zamówić to co potrzebuję.
15.06.2026, 06:55
Jak nie macie możliwości zbierać lub hodować samemu, to sklepy specjalistyczne będą najlepszym wyborem, asortyment jest tam w chuj szeroki.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.

![[Obrazek: 20260613-134325.jpg]](https://i.postimg.cc/9F7wPF6Q/20260613-134325.jpg)