Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Aktualnie najlepsze i dostępne na rynku stymulanty
28.07.2022, 04:02
(27.07.2022, 23:31)dekadan89 napisał(a): Na razie kupiłem phip ale możesz wysłać namiar na pm. Te latające przedmioty zachęcają wpisać do cv mfpvp
mfpvp to czysty stim, niedojebanie sie po tym czułem, nieogar na głowie spowodowanym zbyt duzym wyrzutem noradrenaliny, nie polecam, czulem sie jak głupek bo taka stymulacja, ze ciezko kropki połączyć, zero dopaminy, w porownaniu do innych pirolidynów to nie ma podjazdu do żadnej alfy, towar przypadnie totalnym stimiarzom, ale jesli szukasz czegos z przytupem, to zostań przy pihp
testowałem trzy dawki, po trzeciej była tak pusta stymulacja, że same zwiechy przeplatane z klarownym myśleniem - meksyk na bani nieprzyjemny
temat przypasuje tym co ładują w instalacje bylecco popadnie
28.07.2022, 06:43
@"PUDZILLA" zgodzę się raz wziełem do testu to czy dwa i ladnie rozpierdala czepek nawet tym co alfice biora hehe alfa lepsza jak dla moich szczurów
28.07.2022, 14:25
spoko na razie leci alfa esco w ilości która wystarczy na dłuższy czas ale dzięki za opinie.
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''