Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
16.06.2026, 11:56
Ja pamiętam moment wkurwu... bo przyjmowałam 4CMC jak Mefa... sniffem ... serio już nie dawałam tej substancji żadnych szans, i pomyślałam sobie, że czas na oral - dajmy temu szajsowi ostatnią szansę - bo nie ma opcji że dostałam jakieś placebo czy jestem wypalona.
Pierdole, najwyżej wyrzygam, albo rozpierdole sobie żołądek ( ah to moje wkurwienie haha
)
powiem tak... zdziwiłam się ...
potencjał to to ma... ale trzeba też wiedzieć jak ten potencjał uruchomić, no u mnie działa tylko oralnie
i tę formę aplikacji polecam każdemu, kto zamierza mieć imprezę z 4CMC.
Pierdole, najwyżej wyrzygam, albo rozpierdole sobie żołądek ( ah to moje wkurwienie haha
)powiem tak... zdziwiłam się ...
potencjał to to ma... ale trzeba też wiedzieć jak ten potencjał uruchomić, no u mnie działa tylko oralnie

i tę formę aplikacji polecam każdemu, kto zamierza mieć imprezę z 4CMC.
16.06.2026, 13:47
Ja miałem taki moment już że waląc 4cmc takie mnie wkurwienie automatyczne brało ze chatę sobie rozpierdalalem bo pokładów serotoniny dosłownie żadnych nie było a temat chciał wydobyć coś i się zamieniało to w wkurwienie dla tego postanowiłem zrezygnować na dłuższy czas bo sensu w tym żadnego nie było.
Be objective and honest.
16.06.2026, 16:15
Są substancje które słabo rozpuszczają się w wodzie, ale dobrze w tłuszczach np. modafinil. Wciąganie ich nosem nie ma sensu bo się po prostu nie wchłoną. Apropopo tego "śluzówka nosa i żołądka to to samo".
Pirolidynoketony też ledwo działają donosowo, ale dobrze oralnie.
Pirolidynoketony też ledwo działają donosowo, ale dobrze oralnie.
16.06.2026, 16:46

Pamiętajcie dzieci, alfa tylko dojapnie, bo jest za mało lipofipna żeby ćpać donosowo - biernackia
W kielni zero, a kielon napełnia się
16.06.2026, 20:18
Czy ktoś wie z wyżej zebranych czy jest nowy sort 3mmc? Bo z tego co Sonia pisała to 4mmc dalej pomarańczowo szaleństwo :/
Be objective and honest.
16.06.2026, 20:56
Daj mu się zastanowić
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
10 godzin(y) temu
Gdzie tam widzisz mnie twierdzącego że alfa jest lipofilna? Alfa słabo się nosem wchłania, piszę z doświadczenia swojego i innych. Czytaj ze zrozumieniem człowieku...