Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina - Opinie o produkcie
20.06.2026, 09:04
Konwalia2568
Cytowany przez ciebie ma pewną rację, SWIM jadał w dawkach średnio 1g/doba (znaczy 25g starczało na prawie miesiąc) i pod koniec na serio czuł się jakby miał się rozchorować i porzygać jednocześnie. Cholerstwo podrażnia żołądek, "pachnie" i "smakuje" jak proszek do prania (pachnie majestatycznie?
) i SWIM przestawił się już na inne usprawniacze ADHD bo na samo wspomnienie robi mu już się niedobrze. Fakt, sucha wersja jest tania jak barszcz ale "you get what you pay for".
(dziewczyno na litość Boską zablokuj DMy bo nie dadzą ci żyć po tym co powiedziałaś
)
Cytowany przez ciebie ma pewną rację, SWIM jadał w dawkach średnio 1g/doba (znaczy 25g starczało na prawie miesiąc) i pod koniec na serio czuł się jakby miał się rozchorować i porzygać jednocześnie. Cholerstwo podrażnia żołądek, "pachnie" i "smakuje" jak proszek do prania (pachnie majestatycznie?
) i SWIM przestawił się już na inne usprawniacze ADHD bo na samo wspomnienie robi mu już się niedobrze. Fakt, sucha wersja jest tania jak barszcz ale "you get what you pay for".(dziewczyno na litość Boską zablokuj DMy bo nie dadzą ci żyć po tym co powiedziałaś
)
20.06.2026, 09:53
Po prostu pachnie jak feta co samo w sobie mi się podoba, bo budzi pozytywne skojarzenia. To co napisałam chyba nie jest jakoś mega prowokujące do DMów imo, bo o który konkretnie fragment Ci chodzi?
(20.06.2026, 02:31)Muguet2568 napisał(a): Dis-moi quelle dose de Fetka tu as prise si tu prétends que c'est du poison. Je ne veux pas atteindre une dose qui me ferait écrire comme toiJe ne sais pas de quelle libido je veux vous parler, la vitesse n'a d'autre effet que de diminuer nos performances. Vu la taille du bassin. Je me demande hajaaj. Si tu n'en as pas pris (ou si tes amis en ont pris), ne fais pas l'innocent.
À ce prix-là, le Fetka fait son effet ; ne nous attendons pas à de l'Adderall de qualité laboratoire avec ce budget.
J'ai fait une pause de quelques jours sans Fetka, et un week-end tranquille approche, alors j'ai testé 150 mg. Les 30 premières minutes ont été intenses, ce qui, chez moi, est lié à une forte libido, et il est difficile de penser à autre chose, mais c'est agréable. Pendant l'heure et demie suivante, j'ai joué à Cyberpunk 2077. C'était beaucoup plus facile de me concentrer sur les notes textuelles, qui ajoutent du contexte aux quêtes, à la construction du monde, etc. Après le jeu, je me suis installé sur le forum et je n'arrive plus à m'arrêter d'écrire ces messages. C'est génial, même si je comprends les conséquences d'une telle dose ; parfois, ça vaut le coup de prendre des coups. L'odeur de cette marque est divine.
Je tiens à préciser que je ne vape pas souvent (hormis mes doses thérapeutiques habituelles de 30/60 mg), et lorsque j'essaie des doses plus élevées, je n'en prends qu'une seule fois. En effet, avec des doses plus importantes ou plus fréquentes, ma libido serait trop forte, et je n'ai pas l'intention de passer les dix prochaines heures dans cet état. C'est ma limite.
J'ai I've rarely heard that with speed someone has a crazy libido. Given what remains to be measured in the pants... I'm going to try it out of curiosity soon and I'm already expecting a clear stimulation but not a desire to do myself more good than usual
20.06.2026, 11:15
(20.06.2026, 09:53)Konwalia2568 napisał(a): Po prostu pachnie jak feta co samo w sobie mi się podoba, bo budzi pozytywne skojarzenia. To co napisałam chyba nie jest jakoś mega prowokujące do DMów imo, bo o który konkretnie fragment Ci chodzi?
Tu bym się nie przejmowała pewnymi sprawami, jeśli odpowiada Ci działanie, zapach i funkcje które w Tobie uruchamia... to jest Twoje i żadne widzi mi się usera, który Twierdzi inaczej tego nie zmieni ( szanując jego opinię bo może mieć przecież swoje zdanie na temat sortu )
Ja dla przykładu lubię "zapach Mefa" ten chemiczny cud, a nawet 3cmc mi się ostatnio spodobało... także widzisz, każdy ma swoje upodobania.
Ale żeby nie było, zapach samej fetki ( za czasów jak na niej leciałam dość długo ) mi się podobał, ale mefik zapachowo wygrał haha
Wczoraj, 11:46
(20.06.2026, 09:53)Konwalia2568 napisał(a): Po prostu pachnie jak feta co samo w sobie mi się podoba, bo budzi pozytywne skojarzenia. To co napisałam chyba nie jest jakoś mega prowokujące do DMów imo, bo o który konkretnie fragment Ci chodzi?
To był żart. Serio mam naświetlać ten fragment?
10 godzin(y) temu
Ci co tak bronia tej trutki niech pomyslą... dlaczego moje 2 ost wpisy , kierwoane do vendora nie zamieszczono. wzywam tam do zdradzenia jak moge uwiarygodnic swoje oskarrzenie. cisza i etykieta trolla dla mnie.
aha, fete biore co dzien od 2 lat. wuem co mowie. wiem tez ze h-l ost sensowny batch fety mial w okr sqiateczno- noworocznym.potem to hakas brzydko chemixznie wjechala. a skoro dzbany kupuja to pewnie oni sorzedaja.
aha, fete biore co dzien od 2 lat. wuem co mowie. wiem tez ze h-l ost sensowny batch fety mial w okr sqiateczno- noworocznym.potem to hakas brzydko chemixznie wjechala. a skoro dzbany kupuja to pewnie oni sorzedaja.
4 godzin(y) temu
porkchop
Twoje dwa ostatnie wpisy nie zostały zamieszczone, bo wciąż masz nałożoną moderację, gdybyś nie zaczął swojej kariery na forum od awantur i prowokacji, to pewnie miałbyś ją już zdjętą.
Ktoś nie zaakceptował Ci posta, bo widocznie było to kolejne oskarżenie wobec vendora, nie poparte dowodami.
Nikogo nie bronię, a przedstawiam Ci fakty funkcjonowania forum... I funkcjonowania w społeczeństwie, z czym masz ewidentny problem.
Twoje dwa ostatnie wpisy nie zostały zamieszczone, bo wciąż masz nałożoną moderację, gdybyś nie zaczął swojej kariery na forum od awantur i prowokacji, to pewnie miałbyś ją już zdjętą.
Ktoś nie zaakceptował Ci posta, bo widocznie było to kolejne oskarżenie wobec vendora, nie poparte dowodami.
Nikogo nie bronię, a przedstawiam Ci fakty funkcjonowania forum... I funkcjonowania w społeczeństwie, z czym masz ewidentny problem.
W kielni zero, a kielon napełnia się

. Si tu n'en as pas pris (ou si tes amis en ont pris), ne fais pas l'innocent.