Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
High-Life.market - Temat główny
5 godzin(y) temu
(19.06.2026, 22:37)Konwalia2568 napisał(a): Paczki zawsze latają w trybie expresowym i to doceniam, nigdy żadnej niedowagi. Chociaż nie dostałam odpowiedzi na maile to zła nie jestem, bo pewnie były niepotrzebne. Ogarnęłam już czego nie pisać, także mam nadzieję, że gdy będzie potrzeba to faktycznie dostanę odpowiedź.
Nie, nie zawsze. Nie koloryzuj.
Już dwa razy czekałem koło tygodnia.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
5 godzin(y) temu
No mówię o tych co leciały do mnie, to zawsze leciały poniżej tygodnia, często po 3 dniach. Zamówień było ponad 6 także już daje mi to pewien obraz regularności.
Nie mam pojęcia jak u innych ( czytam tylko czasem o jakiś opóźnieniach, na które czasem trzeba wziąć poprawkę odstawiając ciśnienie na bok lub np wpadke samej paki, gdzie vendor sam od siebie wyśle komuś pake 2x ale o tym nikt nie wspomina dla przykładu... )
Jeśli chodzi o mnie, to nie zdażyło mi się jeszcze aby paka od HL szła do mnie dłużej niż 3dni robocze. ( od momentu informacji o wysyłce ).
Raz nawet szła dokładnie 1 dzień ( była na nastepny )
Od grudnia 2025 nic od HL nie ogarniałam BYĆ MOŻE co-nieco w wysyłkach się zmieniło... nie wiem, to wie w sumie tylko vendor ( no i osoby DŁUUUGO czekajONce )
Ja tam wierzę, że jeszcze vendor odzyska zaufanie klienteli, i że wszystko się poukłada zarówno w jakości sortów
( chociaż DUBAI ja pierdolę co tam qrwa siedzi że mnie zmiotło z planszy ) , jak i w systemie nadawnia pak, czego mu serdecznie życzę
Jeśli chodzi o mnie, to nie zdażyło mi się jeszcze aby paka od HL szła do mnie dłużej niż 3dni robocze. ( od momentu informacji o wysyłce ).
Raz nawet szła dokładnie 1 dzień ( była na nastepny )
Od grudnia 2025 nic od HL nie ogarniałam BYĆ MOŻE co-nieco w wysyłkach się zmieniło... nie wiem, to wie w sumie tylko vendor ( no i osoby DŁUUUGO czekajONce )
Ja tam wierzę, że jeszcze vendor odzyska zaufanie klienteli, i że wszystko się poukłada zarówno w jakości sortów
( chociaż DUBAI ja pierdolę co tam qrwa siedzi że mnie zmiotło z planszy ) , jak i w systemie nadawnia pak, czego mu serdecznie życzę