Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
18.06.2026, 18:40
Sam zacytowałeś w swoim poście słowa "bo jest za mało lipofipna".
A wielce oburzony byłeś o to, że sugerowałem, że alfa JEST lipofilna", gdzie ja napisałem zupełnie coś odwrotnego
Chłopie, mniej. Mniej tych oglupiaczy bo zginiesz
A wielce oburzony byłeś o to, że sugerowałem, że alfa JEST lipofilna", gdzie ja napisałem zupełnie coś odwrotnego

Chłopie, mniej. Mniej tych oglupiaczy bo zginiesz
W kielni zero, a kielon napełnia się
19.06.2026, 09:54
Dla informacji, nie dla kretyna powyżej:
Modafinil jest lipofilny i jego biodostępność per septum jest tak słaba, że bez sensu tam tą substancję.
Alfy nie mam pojęcia czy są lipofilne, czy może dobrze rozpuszczają się w wodzie. Pojęcie mam takie, że nosem słabo się z jakiegoś powodu wchłaniają i bardziej sensowne jest je połknąć. Kwestię waporyzowania przemilczę.
Z 4cmc podobno tak jest że nadaje się raczej tylko dojapnie; unikam żrących chlorów oraz walenia w nos ogółem więc niewiele doświadczenia, ale od tego vendora próbowałem niedawno. Działa jak typowy klef, to samo co 3cmc ale tak nie do końca, kto wie to wie. W porównaniu z 4mmc jest tak "na oko" 2x słabsze, znaczy 2x większe dawki bierę i 2x szybciej się kończy. I ciągle sraka bo cholestwo żrące i dupę urywa ale nie w pozytywnym znaczeniu
Dobrego tyle powiem że tanie to ale mają też NEP w podobnej cenie a wydajności NEPa bliżej 4mmc w przeliczeniu na g/24h. Dziękuję za przyjście na mój TED Talk.
DarkSonia
Wysyłanie idzie nadal tak samo, nic specjalnego nie zauważyłem. Mój rekord to 2 dni.
Modafinil jest lipofilny i jego biodostępność per septum jest tak słaba, że bez sensu tam tą substancję.
Alfy nie mam pojęcia czy są lipofilne, czy może dobrze rozpuszczają się w wodzie. Pojęcie mam takie, że nosem słabo się z jakiegoś powodu wchłaniają i bardziej sensowne jest je połknąć. Kwestię waporyzowania przemilczę.
(Wczoraj, 06:42)sliwomir napisał(a): Jestem ciekawy opini innych uużytkowników o 4 CMC od tego vendora.
Z 4cmc podobno tak jest że nadaje się raczej tylko dojapnie; unikam żrących chlorów oraz walenia w nos ogółem więc niewiele doświadczenia, ale od tego vendora próbowałem niedawno. Działa jak typowy klef, to samo co 3cmc ale tak nie do końca, kto wie to wie. W porównaniu z 4mmc jest tak "na oko" 2x słabsze, znaczy 2x większe dawki bierę i 2x szybciej się kończy. I ciągle sraka bo cholestwo żrące i dupę urywa ale nie w pozytywnym znaczeniu

Dobrego tyle powiem że tanie to ale mają też NEP w podobnej cenie a wydajności NEPa bliżej 4mmc w przeliczeniu na g/24h. Dziękuję za przyjście na mój TED Talk.
DarkSonia
Wysyłanie idzie nadal tak samo, nic specjalnego nie zauważyłem. Mój rekord to 2 dni.
11 godzin(y) temu
biernackia
4CMC bierze się dojapnie bo serotonina powstaje w jelitach.
Ale "to samo co 3cmc"? Chłopaku. 3cmc to w znakomitej większości dopamina i to w chuj agresywna, bo to releaser, a nie Ri i jest tylko "wygładzona" serotoniną...
Ale "to samo co 3cmc"? Chłopaku. 3cmc to w znakomitej większości dopamina i to w chuj agresywna, bo to releaser, a nie Ri i jest tylko "wygładzona" serotoniną...
6 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 6 godzin(y) temu przez biernackia.)
doxyou
To nie talidomid którego już różnica w skrętności zmienia działanie. Mogę słyszeć w chuj argumentów nt. różnicy w działaniu między trójką i czwórką, a i tak dla mnie będzie działać tak samo. Możesz się śmiać ale nosem 4cmc działa na mnie praktycznie tak samo jak per oral. Serotoninowo to jest na 4mmc i tu różnica jest odczuwalna i to mocno, i nie muszę go jeść by tę serotoninę odpalić więc...?
Sens tego czegoś się czepnął nadal ten sam: 4cmc od hl jest 6/10 ok bez rewelacji, tanio, jeśli lubisz i NEP to kupuj to bo ci starczy na 2 razy dłużej.
To nie talidomid którego już różnica w skrętności zmienia działanie. Mogę słyszeć w chuj argumentów nt. różnicy w działaniu między trójką i czwórką, a i tak dla mnie będzie działać tak samo. Możesz się śmiać ale nosem 4cmc działa na mnie praktycznie tak samo jak per oral. Serotoninowo to jest na 4mmc i tu różnica jest odczuwalna i to mocno, i nie muszę go jeść by tę serotoninę odpalić więc...?
Sens tego czegoś się czepnął nadal ten sam: 4cmc od hl jest 6/10 ok bez rewelacji, tanio, jeśli lubisz i NEP to kupuj to bo ci starczy na 2 razy dłużej.
6 godzin(y) temu
Skwituję to tak...
Nie będę słuchał Twojego pseudonaukowego pierdolenia i słów, których nie rozumiem, mimo że moja wiedza w tym temacie jest nieskromnie mówiąc dość rozległa.
Sniffuj sobie 4CMC, jaki chuj mnie obchodzi Twoja śluzówka? Żaden.
Nie będę słuchał Twojego pseudonaukowego pierdolenia i słów, których nie rozumiem, mimo że moja wiedza w tym temacie jest nieskromnie mówiąc dość rozległa.
Sniffuj sobie 4CMC, jaki chuj mnie obchodzi Twoja śluzówka? Żaden.
6 godzin(y) temu
4cmc to jest dla mnie zagadką do dzisiaj. Wzięłam to tylko raz w życiu, sniffem w dawce 170 mg jak pamiętam. To był taki mega pluszowy (tylko bez migotania ekranu jak w przypadku 3cmc) speeda nie było czuć prawie wcale. Grałam wtedy w Lola, nie pamiętam nawet jakie staty, ale pewnie sporo na - a mimo to byłam tak bardzo szczęśliwa '' geez jak się bosko klika w te klawisze" " piękna jest ta ścieżka na aramie " całość trwala tak najmocniej przez 30 minut, i jeszcze zostało 20 minut mniej jebitnej euforii. Chęć na wrzute potem była, ale nie jakaś duża. Jednak trzeba wziąć pod uwagę, iż to był mój sniff b-k jakoś 5 raz w życiu??? Amfy trochę więcej sniffow wleciało to wiadomo. Także jeśli twoja śluzówka nie zdążyła się jeszcze rozpierdolic to możesz uzyskać taki efekt. Chociaż nie oszukujmy się, że te ileś pierwszych faz na krissach miało taryfę ulgową bo to był dosłownie gwarant mocnych wrażeń 🫣 sorry miałam okazję wziąć 4cmc z 2 lata później sniffem jeszcze raz, przy dawce 150 mg i było mizernie.
Maniek napisał 6 godzin(y) temu:
Kolejny raz proszę: Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa.
Kolejny raz proszę: Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa.
4 godzin(y) temu
Konwalia2568
O moją śluzówkę możesz być spokojna.
Wracając. Fajnie, że miałaś miłe doznania zażywając sniffem. Nie zmienia to jednak faktów, które opisałem w poprzednim poście.
Naprawdę nie mam dzisiaj nastroju na tłumaczenie farmakokinetyki i zmiennej skuteczności wynikającej z drogi podania.
Jeżeli potrzebujesz rozwinięcia tego wywodu, to napisz DMa, jak przejdzie mi zwała, to odpiszę.
A więc - good for you. Fajnie, że 4cmc zadziałało donosowo (oczywiście bądźmy świadomi, że wszystko spłynęło z nosa do żołądka i tam też zrobiło burdel) i zalało Cię serotoniną.
Życzę więcej udanych lotów i dróg podania jakie tylko sobie wymarzysz.
Mamy na forum osobę, która podaje wszelakie substancje doodbytniczo.
Nie będę wymieniał po nicku, może sam się pochwali.
O moją śluzówkę możesz być spokojna.
Wracając. Fajnie, że miałaś miłe doznania zażywając sniffem. Nie zmienia to jednak faktów, które opisałem w poprzednim poście.
Naprawdę nie mam dzisiaj nastroju na tłumaczenie farmakokinetyki i zmiennej skuteczności wynikającej z drogi podania.
Jeżeli potrzebujesz rozwinięcia tego wywodu, to napisz DMa, jak przejdzie mi zwała, to odpiszę.
A więc - good for you. Fajnie, że 4cmc zadziałało donosowo (oczywiście bądźmy świadomi, że wszystko spłynęło z nosa do żołądka i tam też zrobiło burdel) i zalało Cię serotoniną.
Życzę więcej udanych lotów i dróg podania jakie tylko sobie wymarzysz.
Mamy na forum osobę, która podaje wszelakie substancje doodbytniczo.
Nie będę wymieniał po nicku, może sam się pochwali.
4 godzin(y) temu
( 11 godzin(y) temu)doxyou napisał(a): biernackia
Może ten user co wszystkie substancje wkłada sobie w jelito grube wie co robi?

Weź mi kurna wytłumacz co ma produkcja serotoniny w jelitach do jedzenia 4cmc miast niuchania. Twierdzisz, że MDMA wciągnięta nosem nie zadziała?
4 godzin(y) temu
doxyou
nawet mi się nie chce stawiać ci minusów, serio jesteś kretynem
poczytaj co to "biodostępność", niesamowicie obeznany w temacie człowieku bo tym co wypisujesz o związku drogi podania 4cmc z produkcją serotoniny w jelitach radzę nie chwalić się poza tym forum dla ćpunów sępiących o sample od partnerskich
nawet mi się nie chce stawiać ci minusów, serio jesteś kretynem
poczytaj co to "biodostępność", niesamowicie obeznany w temacie człowieku bo tym co wypisujesz o związku drogi podania 4cmc z produkcją serotoniny w jelitach radzę nie chwalić się poza tym forum dla ćpunów sępiących o sample od partnerskich
4 godzin(y) temu
ale biodostepnosc alfy per klama jest wysoka o czym ty pierdolisz, wyzsza jest chyba tylko rzylka i pucko
prostuj się kurwo