Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Masz jakieś tatuaże? Jakie masz do nich podejście? 21/06/2026
Dzisiaj, 05:31
Po co wydawać hajs na tatuaże, jak życie robi mi je za darmo 💉🪚 duża blizna na nóżce przez wystający z ziemi pręt 😶🌫️. Wypukłe kuleczki tam, gdzie wenflony były wbite przez cały miesiąc 💦 oraz operacyjną szrame jak duży robaczek piorunek ⚡gdy na nie spoglądam to pamięć o okolicznościach ich powstawania wraca nagle, nawet jeśli tego nie chce. Jak spoglądam na tatuaże innych, to doceniam estetyczne obrazki. Daty i imiona są dla mnie zbyt proste na to, by je na ciele permanentnie umieścić, no sorka czysta skóra wygląda dużo lepiej od tychże tatoo. Jeśli czyjaś powierzchnia ciała w większości % pokrywają tatuaże to jest to dla mnie niepokojące, tak dużo bodźców wizualnych a tak mało odpowiedzi 🫠 raz zapytałam kogoś o jego tatuaże na twarzy ''bo przyciągam wzrok ludzi'' to jakoś tak noo nie przemawia to do mnie.
Za to buźka Lil Peepa wyglądała bardzo fajnie wizualnie i jest dla mnie ikoniczny pod względem aesthetic.
Za to buźka Lil Peepa wyglądała bardzo fajnie wizualnie i jest dla mnie ikoniczny pod względem aesthetic.
Dzisiaj, 06:19
To nie sa tatuaze w twoim przypadku a skaryfikacja
to dwie zupelnie inne rzeczy.
Nawiazujac do pytania tak posiadam jeden, tak dlugo jak nie wyglada sie jak brudnopis i nie szpeca oraz nie sa "pospolite" to jest git. Jak ktos ma kazdy tatuaz w innym stylu a w dodatku sa one male i w losowych miejscach to zwyczajnie odpycha mnie taki widok, tatuaz jest dla nas i i tylko nas
to dwie zupelnie inne rzeczy. Nawiazujac do pytania tak posiadam jeden, tak dlugo jak nie wyglada sie jak brudnopis i nie szpeca oraz nie sa "pospolite" to jest git. Jak ktos ma kazdy tatuaz w innym stylu a w dodatku sa one male i w losowych miejscach to zwyczajnie odpycha mnie taki widok, tatuaz jest dla nas i i tylko nas
Dzisiaj, 07:04
No wiem że to nie to samo, to miał być bardziej żarcik że dostałam tatoon't, nie dość że wypukły to jeszcze za darmo. Szczególnie te kropeczki robią wrażenie, bo pozostałe dwie już nieszczególnie... Alternatywy dla tatuażu no coś mogę więcej powiedzieć.
Dzisiaj, 07:53
Moj stosunek do tatuaży, ale nie do szpecących bohomazów jest jak najbardziej pozytywny bo te potrafią byc dziełem sztuki z ciekawą historia za nim
niestety żadnego takiego jak dotąd nie posiadam ale pracuje nad tym aby consjmjuej dwa pojawiły sie w niedalekiej przyszłości i co cieszy najbardziej że nie posiadają kopi bo mojego autorstwa czekające jedynie na "wydruk "
niestety żadnego takiego jak dotąd nie posiadam ale pracuje nad tym aby consjmjuej dwa pojawiły sie w niedalekiej przyszłości i co cieszy najbardziej że nie posiadają kopi bo mojego autorstwa czekające jedynie na "wydruk "
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
11 godzin(y) temu
Tatuaże mam z dawnych czasów, chyba jak miałem 18 lat. A teraz w więzieniu sobie nowe dorobiłem
10 godzin(y) temu
Żałuję że je posiadam.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
8 godzin(y) temu
Moje ciało, moja sprawa. Ważne żeby nie mieć kropki za uchem. 
Kwestia estetyki, cóż... Gusta są różne i tak się dziwię, że coraz bardziej w Polsce tatuaże są akceptowalne. W szczególności widzę to po ilości salonów tatuaży w większych miastach. Jest tego od zajebania, a stereotyp, że tatuaże to tylko marynarze albo kryminaliści idzie do lamusa. Z resztą w wielu kulturach wschodu albo zachodu jest to symbol do dziś dzień.

Kwestia estetyki, cóż... Gusta są różne i tak się dziwię, że coraz bardziej w Polsce tatuaże są akceptowalne. W szczególności widzę to po ilości salonów tatuaży w większych miastach. Jest tego od zajebania, a stereotyp, że tatuaże to tylko marynarze albo kryminaliści idzie do lamusa. Z resztą w wielu kulturach wschodu albo zachodu jest to symbol do dziś dzień.