Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czyszczenie szklanej methPipe
Dzisiaj, 03:13
Elo, mialem wiecznie problem z zajechana methpipe. Probowalem moczyc w alkoholu izopropylowym na powiedzmty 30min i huja to praktycznie dawalo.
Cos tam patyczkiem higienicznym schodzilo ale to raczej skrobanie a nie czyszczenie przypominalo., W koncu wpadlem na pomymysl i wlalem do banki odpowiednik domestosa z biedry. Po pol godzinie wszystko ladnie zeszlo i kolejne palonko z czystego pipa..
Macie jakies inne sposoby? Mam nadzieje ze moj pomoze wielu bratajacych sie z podobnym problemem.
Cos tam patyczkiem higienicznym schodzilo ale to raczej skrobanie a nie czyszczenie przypominalo., W koncu wpadlem na pomymysl i wlalem do banki odpowiednik domestosa z biedry. Po pol godzinie wszystko ladnie zeszlo i kolejne palonko z czystego pipa..
Macie jakies inne sposoby? Mam nadzieje ze moj pomoze wielu bratajacych sie z podobnym problemem.
Patrz Komu Ufasz
Dzisiaj, 06:25
Zdradzę ci zajebisty protip, działa zawsze i na wszystko: KUP SE KURWA NOWĄ.
Jebane 20zł z przesyłką a ten próbuje z szarego mydła żyda odzyskać XD
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
7 godzin(y) temu
(Dzisiaj, 06:25)TYTUS napisał(a): Zdradzę ci zajebisty protip, działa zawsze i na wszystko: KUP SE KURWA NOWĄ.
Myslisz ze jestes madry gieniusz piszac oczywistosci wedle twego mniemania debilowi.
A jak zamowisz na cito methpipe o 01 w nocy w niedziele? No podziel sie prosze jak to zrobic.
Patrz Komu Ufasz
6 godzin(y) temu
O pierwszej w nocy znajdując się w stanie wyższej potrzeby jest, zazwyczaj łatwo znaleźć w domu folię aluminiową...
W kielni zero, a kielon napełnia się
5 godzin(y) temu
Poważnie, to udzieliłem Ci porady w Twoim ewidentnym kryzysie narkotykowo-emocjonalnym, a jeśli o szacunku mowa, to zaraz go do Ciebie stracę.
W kielni zero, a kielon napełnia się
( 7 godzin(y) temu)DannyDeVito napisał(a): Myslisz ze jestes madry gieniusz piszac oczywistosci wedle twego mniemania debilowi.
A jak zamowisz na cito methpipe o 01 w nocy w niedziele? No podziel sie prosze jak to zrobic.
Oczywiście, że jestem mądry geniusz. To raz.
Dwa, nie określiłeś w poście daty ani godziny.
A trzy, jak wiem że będę ćpał to oczywistoscią jest dla mnie ogarnięcie na to święto sprzetu/akcesoriów.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
2 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2 godzin(y) temu przez DannyDeVito.)
( 5 godzin(y) temu)doxyou napisał(a): Poważnie, to udzieliłem Ci porady w Twoim ewidentnym kryzysie narkotykowo-emocjonalnym, a jeśli o szacunku mowa, to zaraz go do Ciebie stracę.
Nie mam kryzysu nakrkotykowego, tylko zawsze jak mam na zabawe przgotowanych kilka methpipow to nic nie pomagalo na oczyszczenie gowna i trzeba brac nowa. Podzielilem sie tym, ze zajebany domestos robi robote a ty cos mi tu pierdolisz o kryzysach narkotykowych i vapowaniu z foli aluminiowej co jest kompletnie chore. I w pizdzie mam twoj szacunek.
Szacunek.... ile juz napierdoliles postow w tym miesiacu? 140
podczlowiek
Patrz Komu Ufasz

![[Obrazek: 20260622-155816.jpg]](https://i.postimg.cc/VNvJBzhZ/20260622-155816.jpg)