Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina - Opinie o produkcie
9 godzin(y) temu
suchy ? Ten o ktory mam wąty byl mokry , jebal ostrą chemią a dodany tam rozpuchol powodowal godzinne uczuvie wypalania gardla. serio - 2 kreski to tez dwa lody w waflu. ttoche pomagalo. Tylko szkoda ze i tak to NIC NIE DZIALALO. ewentualnie instant katar i igolne rozbicie, Per oral ni chuja nie było lepiej mocne mdłości przez pół dnia po 300mg . tylemoze tera jest lepsza. ale mnie jako klienta na zawsze stracili. juz nie zaufam poprostu .pozdro i chuj juz w te pisamie tutaj , w tym temacie.
Epsiakos napisał 2 godzin(y) temu:
Kolego sympatyczny, dostales informacje co masz podac zeby zweryfikoawc twoj zakup. Napierdalasz te posty nie pochlebne, spoko rozumiemy to jest forum i kazdy ma prawo wyrazic swoja opinie ale tutaj to juz o spam zaczyna mocno zachaczac takze, do momentu uwiarygodnienia dokonania zakupu tak jak ci to bylo mowione twoje posty beda moderowane badz tez usuwane jezeli poza kolejnymi oskarzeniami nie beda wnosic nic wartosciowego ani tez nie beda kluczowe w potwierdzeniu dokonania przez ciebie zakupu u tego vendora. Odpowiadajac na twoje pytanie, jak mozesz oceniac vendora czy tez jego produkt bez udowodnienia dokonania zakupu i sprawdzenia produktu ? Kompletny brak logiki zakrawajacy o glupote na zasadzie - nie kupilem ale ocenie bo moge, bo nie podoba mi sie logo/nie dali darmochy/inny powod. Chcialbys zeby ciebie ktos ocenil nie zamieniajac z toba nawet 1 slowa i przykladowo rozpowiadal ze frajer jestes czy tez inne podobne nie przychylne rzeczy przy czym upieral sie ze cie zna ale nie ma dowodow na to ? Pomysl
Kolego sympatyczny, dostales informacje co masz podac zeby zweryfikoawc twoj zakup. Napierdalasz te posty nie pochlebne, spoko rozumiemy to jest forum i kazdy ma prawo wyrazic swoja opinie ale tutaj to juz o spam zaczyna mocno zachaczac takze, do momentu uwiarygodnienia dokonania zakupu tak jak ci to bylo mowione twoje posty beda moderowane badz tez usuwane jezeli poza kolejnymi oskarzeniami nie beda wnosic nic wartosciowego ani tez nie beda kluczowe w potwierdzeniu dokonania przez ciebie zakupu u tego vendora. Odpowiadajac na twoje pytanie, jak mozesz oceniac vendora czy tez jego produkt bez udowodnienia dokonania zakupu i sprawdzenia produktu ? Kompletny brak logiki zakrawajacy o glupote na zasadzie - nie kupilem ale ocenie bo moge, bo nie podoba mi sie logo/nie dali darmochy/inny powod. Chcialbys zeby ciebie ktos ocenil nie zamieniajac z toba nawet 1 slowa i przykladowo rozpowiadal ze frajer jestes czy tez inne podobne nie przychylne rzeczy przy czym upieral sie ze cie zna ale nie ma dowodow na to ? Pomysl
(Wczoraj, 19:33)porkchop napisał(a): Problem to raczej Ty masz skoro wczesniejsze posty masz za wszczynanie awantury.
Co mam?
(Wczoraj, 19:33)porkchop napisał(a): czyli nie moge bez dowodow ocenic zle vendora partnerskiego ?
Nie wiem, poczytaj regulamin, albo zapytaj moderacji.
Napisałeś już 2 posty w tym temacie i usiłowałeś napisać kolejne 2.
Mam wobec tego pewne wyobrażenie Twoich rozmów z ludźmi
![[Obrazek: ad9c4d2935ece35a936cbc5f9a086b43.jpg]](https://cdn.hejto.pl/uploads/posts/images/500x500/ad9c4d2935ece35a936cbc5f9a086b43.jpg)
biernackia Partnera musisz poszukać na jakimś gejowskim portalu, ja uczestniczę już w trójkącie z dwoma innymi czarnoskórymi mężczyznami.
W kielni zero, a kielon napełnia się