Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dodawanie zdjęć na forum.
25.06.2026, 15:49
Krotkie ogłoszenie a zarazem prośba - nie wrzucajcie zdjec za posrednictwem strony https://imgbb.com/ tylko korzystajcie z postimg.cc. Zdjecia wrzucone na imgbb nie beda sie pojawiac ani nie zostana kompletnie przetworzone
25.06.2026, 23:10
Jakich informacji dostarczają te dane exif jeżeli nie zostaną one usunięte? Nigdy nie wrzucałem wcześniej zdjęć do recenzji, ale przy następnej się przymierzam, bo recenzja bez zdjęć jest trochę słaba i stąd moje zapytanie.
25.06.2026, 23:19
kiertnik82 model telefonu, wszelakie techniczne informacje dot. aparatu i jego parametrów, data i godzina zrobienia zdjęcia, nierzadko też koordynaty GPS gdzie zrobiono zdjęcie.
26.06.2026, 12:45
No to faktycznie, dbając o własne bezpieczeństwo lepiej nie zapominać, żeby to usuwać.
Można to później jakoś zweryfikować, czy te dane aby na pewno zostały usunięte?
Można to później jakoś zweryfikować, czy te dane aby na pewno zostały usunięte?
28.06.2026, 14:36
kiertnik82 Pobrać zdjęcie które zuploadowałeś i podejrzeć samemu czy takowe dane znajdują się dalej w zdjęciu - od tego jest multum różnych aplikacji na telefony, komputery. Są też strony na które wysyłasz zdjecie i ci pokazują, ale powinno się to robić lokalnie a nie wysylać foty na lewo i prawo.
A najlepszym nawykiem, bez względu na wszystko, jest usuwanie exifów samemu.
A najlepszym nawykiem, bez względu na wszystko, jest usuwanie exifów samemu.
28.06.2026, 17:05
To już wszystko wiem, jak będę recenzował nagrodę to recenzja będzie już tak jak Pan Bóg przykazał, czyli ze zdjęciem