Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com
28.06.2026, 00:16
Ja ci nic uzasadniać nie muszę bo jesteś w zwykłym świecie dla mnie bezużyteczny i nic nie znaczący więc takiej odpowiedzi uzyskujesz
28.06.2026, 11:44
(27.06.2026, 23:20)Baki napisał(a): na początku działalności chyba miał
ale nie jesteśmy na początku Jego działalności, i liczy się to... co ma obecnie, a obecnie kanna nie ma w ofercie, i raczej nic nie wskazuje, że będzie...
(28.06.2026, 00:16)Baki napisał(a): Ja ci nic uzasadniać nie muszę bo jesteś w zwykłym świecie dla mnie bezużyteczny i nic nie znaczący więc takiej odpowiedzi uzyskujesz
Ciśniesz komuś, kogo nie znasz nawet, to raczej świadczy o Tobie i tym - kim jesteś, bo jeżeli swoje JESTECTWO w tym PRZE-ZAJEBISTYM świecie w którym żyjesz określasz przez ilość zamówień od vendora ( biorąc pod uwagę Twoje wpisy w innych wątkach ), no to ja tylko mogę pożyczyć Ci aby Twoja zajebistość była jeszcze bardziej zajebistSZa...
+ mogę Cię tylko grzecznie prosić byś nie zaśmiecał tematu zbędnymi wpisami nie związanymi z ofertą Escobar , którą póki co ma jedną z lepszych w kraju.
28.06.2026, 12:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.06.2026, 12:44 przez Baki.
Powód edycji: dopisanie
)
po pierwsze to on mnie zaczął się rzucać a jak widzę wasze słowa typu sigma czy coś to ja nie musze wam odpowiadać bo ja już wiem po ile wy lat macie i szczekacie tylko przez kabelek, no tak ma najlepszą bo ma najtańszą nie ma to jak ćpać klefa po 15zł przechuje jesteście wszyscy naprawdę ale takich klientów kochamy <3, i dodam Ci jeszcze od siebie że to że macie na forum jakieś wyszsze rangi to nic nie oznacza bo w zwykłym świecie nic ale to nic nie znaczy,i jakbyś doczytała to nie ja go pojechałem a on mnie a ja mu w kulturalny sposób odpowiedziałem,co za tym szło na czacie niżej coś zaczął szczekać a za poł godziny chłop ma schize że coś mu w pokoju chodzi i nie uśnie no to sami sobie odpowiadaćie kim jesteście i co cpacie PZDR
28.06.2026, 21:11
jedno pytanie o dostępność u pabla kannabinoidów a pierdolenia co nie miara
12.07.2026, 07:57
Tak jak wszechświat nie ma końca
Szklana ręka mi jak kompas
Za horyzont jak najdalej
Będe szukał aż ją znajde
W szklanej kuli alfy moce
Gdzie horyzont to początek
Andromeda galaktyki mijam wszystkie w jednej lini ustawione niczym kręgle czarną dziurą je rozpędze
Gdzie do celu juz niewiele
Pablo czeka wypatruje
Cząstki alfy rozsypuje
z atomami połączony trajektorią jak po torach zaraz będe aby pobrać
:]\___
Szklana ręka mi jak kompas
Za horyzont jak najdalej
Będe szukał aż ją znajde
W szklanej kuli alfy moce
Gdzie horyzont to początek
Andromeda galaktyki mijam wszystkie w jednej lini ustawione niczym kręgle czarną dziurą je rozpędze
Gdzie do celu juz niewiele
Pablo czeka wypatruje
Cząstki alfy rozsypuje
z atomami połączony trajektorią jak po torach zaraz będe aby pobrać
:]\___
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
10 godzin(y) temu
Dlaczego pablo nie obsługuje nowych klientów? Nie rozumiem w takim razie dlaczego widnieje on w polecanych sklepach. Przecież to po prostu jakiś absurd.
3 godzin(y) temu
widocznie ma tylu zadowolonych stałych klientów, że widnieje w polecanych sklepach. Czego nie rozumiesz?
HariboWPP myślałem kiedyś o tym i bardzo mozliwe że coś takiego powstanie w niedalekiej przyszłości bo notatnik jest juz mocno zapisany podobnymi tekstami takze chętnie sie tu nimi podzielę
Pozdro
Pozdro
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace

a widnieje w polecanych bo to jego forum