Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Opinie o produkcie
28.06.2026, 11:56
Ja się dzisiaj tylko pomodlę żeby nie jebal okrutnie i nie byl mokry, bo wyglądem juz mnie odrzuca, ale tak jak zaznaczył pan wyżej był taki pan z lublina świętej pamięci z naszego forum który miał coś podobnego a miałem okazję próbować i było kosmicznie zajebiste tylko że nie było mokre i nie miało zapachu ale wyglądało podobnie.
Be objective and honest.
28.06.2026, 13:01
Jeden z klientów, który otrzymał już ten sort wspomniał, że ten sort jest suchy. Jak już wspomniałem, nie mamy tego dużo, sprawdzamy po prostu nowego dostawcę.
28.06.2026, 15:20
Mordo zakręć się za starym sortem 3mmc takim w bialutkich kryształach co miałeś na początku ja się nie będę rozpisywać tylko napiszę - to byla POEZJA chyba najlepsze co tu na forum jadłem.
Be objective and honest.
30.06.2026, 07:21
(28.06.2026, 02:16)High-LifeMarket napisał(a): Aktualizacja - sort jest od nowego producenta, przeszedł wewnętrze test, pierwsze osoby już otrzymały swoje paczki i tu również wpadło dobre słowo względem poprzedniego sortu. Ilościowo mamy tego póki co niewiele. Liczymy na wasze opinie.
O kurwa xd Znam ten temat. Znam go bardzo dobrze
Jeśli ktoś nie jest wrażliwy na zapach i lubi mocno uforyczne sorty to powinien być zadowolony.
Tak z rok temu wjebałem tego conajmniej 200 gram
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
30.06.2026, 07:33
Na dniu bede mial tego deko to chętnie podziele sie tu skromną opinią jak tu smakuje ten już legendarny special i co prawda na temat którego napisano juz wiele ale mimo to chętnie dorzucę seoje 3,5 grosza tymbardzuej że mowa nowym batchu
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
09.07.2026, 11:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.07.2026, 11:59 przez DrakoMalfoy.)
No to tak; nie wygląda nawet czyli chujowo, rysę z tego ciężko zrobić (struktura dziad) jebie okrutnie ale moc tam jakaś ma jest aktywne. Jestem pewien że highlife stać coś na dużo dużo lepszego.
Ja nie polecam
5/10
Ja nie polecam
5/10
Be objective and honest.
10.07.2026, 20:01
Po chuj się w ogóle zastanawiać nad zamawianiem czegoś takiego a co dopiero wywalać hajs, kochani przecież nie jesteście amatorami a koneserami na poziomie

![[Obrazek: 4mmc.jpg]](https://i.postimg.cc/FsWS2qyd/4mmc.jpg)