Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com
17.07.2026, 23:05
Ja najchętniej bym widział dwa produkty: α-PiHP i 3-MMC.
Oczywiście Hexen igiełki z najlepszej możliwej syntezy jest w tym wyścigu z listy życzeń na pierwszym miejscu.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
o tak... 3MMC... a znając Pablita... to nie załatwił by jakieś UJOZY ...
Escobar pomyśl poważnie o tym... 3CMC spokojnie może to nawet zastapić - jak narkomany dłużej poiżyjOM to i zarobi się wincej
a z chlorami to loteria... "a dziurawa szczena Ci prawde powie"
ja ciem pierdolemmm... nawet Lukas1985 ogarnia jak 3ba... jakieś cuda siem dziejom... 3MMC! nic lepszego na wakacyje chyba ogarnąć się nie da...
( poza nową dostawą tej 4KI mefedrona bo to poezja
)
Escobar pomyśl poważnie o tym... 3CMC spokojnie może to nawet zastapić - jak narkomany dłużej poiżyjOM to i zarobi się wincej

a z chlorami to loteria... "a dziurawa szczena Ci prawde powie"

ja ciem pierdolemmm... nawet Lukas1985 ogarnia jak 3ba... jakieś cuda siem dziejom... 3MMC! nic lepszego na wakacyje chyba ogarnąć się nie da...
( poza nową dostawą tej 4KI mefedrona bo to poezja
)
Mi to sie marzy sie aby w ofercie pojawił sie jeszcze chomik znaczy
4 ho mipt aka homipt
i wiem jedno napewno że gdyby Patron sie na to zdecydował na pewno by tego zakupu nie żałował bo homipt to nie byle co ,a rarytas w swojej klasie że nawet bóg w dniu premiery pobrał by ich parę i zamawiał więcej na wieczny abonament
Dodam tylko że nawet po ziole jak po tym zacnym empatogennym ustrojstwie nie bylo mi tak dobrze takze tak homika tu brak
4 ho mipt aka homipt
i wiem jedno napewno że gdyby Patron sie na to zdecydował na pewno by tego zakupu nie żałował bo homipt to nie byle co ,a rarytas w swojej klasie że nawet bóg w dniu premiery pobrał by ich parę i zamawiał więcej na wieczny abonament Dodam tylko że nawet po ziole jak po tym zacnym empatogennym ustrojstwie nie bylo mi tak dobrze takze tak homika tu brak
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
18.07.2026, 22:59
Tak się jaracie, bo nie próbowaliście MDAI czy 4-FMA. Na MDAI to czysta serotonina, szczęście i zayebistosc. Na fma clearhead, gadka i ogar. Na fenmetrazynie chęć do pracy i działania. Wszystkie te zubstanc elaczdy jedno - nie odwala korba.