Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sklepy z suplami - jakie polecacie?
08.07.2026, 06:51
Ja polecam Forest Vitamin, nie zawiodłem sie nigdy. Ceny są przystepne a jakość jest dobra. A poza tym Swanson i Ostrovit (np tu brałem Bcomplex i Hydroksy b12, a Ostrovit ma tani i dobry (i dużo! 200g za 5 dych) L-asparginian L-ornityny.
Jak ktos chce -10% znizki do Foresta to macie kod "wiosenka26" tylko trzeba go uzyc na stronie forestvitamin.pl (wystawiaja sie tez na allegro ale tam nie jak tego kodu uzyc).
Zapraszam do dyskusji i polecania waszych odkryc.
Jak ktos chce -10% znizki do Foresta to macie kod "wiosenka26" tylko trzeba go uzyc na stronie forestvitamin.pl (wystawiaja sie tez na allegro ale tam nie jak tego kodu uzyc).
Zapraszam do dyskusji i polecania waszych odkryc.
10.07.2026, 21:36
Jeśli chodzi o odżywki i inne suple dla aktywnych fizycznie to polecam kfd.pl.
Moi znajomi pracują tam, nagrywają się, chwalą sobie i za każdym razem mi to polecają.
Poza tym lokalny patriota ostrovit.pl
Moi znajomi pracują tam, nagrywają się, chwalą sobie i za każdym razem mi to polecają.
Poza tym lokalny patriota ostrovit.pl
10.07.2026, 21:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.07.2026, 21:51 przez inked_kawadrat.)
Z reguły jak coś kupuje staram się trochę poczytać i zasięgnąć opinii bo świat supli to już takie bagno i syf że głowa mała
Często u jednego producenta ciężko znaleźć cały wachlarz dobrej jakości, jeden ma dobry produkt A, drugi B a trzeci C
Białko - w mojej opinii najlepsze robi Olimp, izolat lub mix koncentratu z izolatem mają na prawdę zajebiste
Kreatyna - tylko niemiecki Creapure który dostarcza surowiec do różnych sprzedawców na całym świecie, w Polsce najlepszą cenę ma KFD oraz GymBeam
(Każda firma sprzedaje ten sam surowiec, ma swój numer i nie może zmieniać produktu, tylko swoje opakowanie)
Witaminy oraz minerały - różne firmy, ale jak wspominaliście wyżej Swanson, ostrovit, mothers protect
Probiotyki - SANPROBI
A i dodam że aktualnie KFD wypuściło kozackie Omega3, jestem w szoku bo podchodzę z dystansem do tego typu firm a tutaj zrobili fajny produkt
Magnez polecam od natima.pl
Często u jednego producenta ciężko znaleźć cały wachlarz dobrej jakości, jeden ma dobry produkt A, drugi B a trzeci C
Białko - w mojej opinii najlepsze robi Olimp, izolat lub mix koncentratu z izolatem mają na prawdę zajebiste
Kreatyna - tylko niemiecki Creapure który dostarcza surowiec do różnych sprzedawców na całym świecie, w Polsce najlepszą cenę ma KFD oraz GymBeam
(Każda firma sprzedaje ten sam surowiec, ma swój numer i nie może zmieniać produktu, tylko swoje opakowanie)
Witaminy oraz minerały - różne firmy, ale jak wspominaliście wyżej Swanson, ostrovit, mothers protect
Probiotyki - SANPROBI
A i dodam że aktualnie KFD wypuściło kozackie Omega3, jestem w szoku bo podchodzę z dystansem do tego typu firm a tutaj zrobili fajny produkt
Magnez polecam od natima.pl