Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie
15.07.2026, 21:36
Koniu większe głazy dostawał i się tak nie jarał tym. Nie ma mefa, nie ma. Będzie, to będzie.
15.07.2026, 22:44
(15.07.2026, 20:46)smakosz napisał(a): a co w tym takiego dziwnego, że duży zbity kryształ moze ważyć 20 gieta?
mnie to akurat nie dziwi, ale chyba dziwi Jebac_dupka x2
16.07.2026, 16:11
Niektórzy Czeslawo czasem chyba zapominają kim są i PO CO tu zaglądają/piszą ... potem takie "pobiadolenie" w sumie nawet rozumiem, takie życie narkomanuFF 
tak btw. niektóre foty kryształków na forum są ( a raczej były po usunięciu przez te PORZONDNE portale ) serio epickie... można się nimi jarać tak samo jak "głupimi" kryształami górskimi itp.
swoją drogą... szanowny szefie szefów wszysktich narkotyków ... czekamy na nowy sorcik
4MMC

tak btw. niektóre foty kryształków na forum są ( a raczej były po usunięciu przez te PORZONDNE portale ) serio epickie... można się nimi jarać tak samo jak "głupimi" kryształami górskimi itp.
swoją drogą... szanowny szefie szefów wszysktich narkotyków ... czekamy na nowy sorcik
4MMC
17.07.2026, 13:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.07.2026, 13:29 przez inked_kawadrat.)
Czekanko jest, tym bardziej że ponoć ma być ten sam co był teraz czyli wykurwiator 
Mam nadzieję że dostawa zbiegnie się z moim urlopem to będzie poezja xd
A kto się nie jara dużymi kamieniami niech pierwszy rzuci kamień

Mam nadzieję że dostawa zbiegnie się z moim urlopem to będzie poezja xd
A kto się nie jara dużymi kamieniami niech pierwszy rzuci kamień
17.07.2026, 21:55
Zobaczymy co to za wariat, bo sam na niego czekam. I obiecuję, że nie będę się szczypał z nim. 0 tolerki powinno zrobić swoje.