Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Opinie o produkcie
10.07.2026, 21:32
Przecież to wygląda jak gówno od Janka a nie dopalacz, który można sprzedawać w cenie mefedronu u innych v. Jak dla mnie to pewnie cena tu grała rolę, ale żeby aż tak? My mamy zamawiać to i się zabijać, bo ktoś musi na tym zarobić?
11.07.2026, 03:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.07.2026, 03:42 przez Headshotsolider.)
(10.07.2026, 21:32)HariboWPP napisał(a): Przecież to wygląda jak gówno od Janka a nie dopalacz, który można sprzedawać w cenie mefedronu u innych v. Jak dla mnie to pewnie cena tu grała rolę, ale żeby aż tak? My mamy zamawiać to i się zabijać, bo ktoś musi na tym zarobić?
Ktos cię zmusza do zakupu? Jeśli tak daj znak mrugając lewym okiem dwa razy...ale swoją drogą v mógłby ogarnąć porządną synteze..esco ma zajebiste krysztaly
11.07.2026, 07:00
Ja tylko napisałem opinie i sugestie co mogłoby poprawić konkurencja. Sam napisałeś, że mógłby ogarnąć syntezę. Ja tego mu życzę, bo kapitalizm nie lubi próżni. Headshotsolider
11.07.2026, 07:26
Przede wszystkim według mnie zdjęcie podgladowe na stronie to zwyczajne oszustwo względem klienta.
Ja rozumiem, że często stosowane jest tłumaczenie "nie chciało nam się aktualizować", jednak po pierwsze to zdjęcie jest chyba sprzed ponad roku, gdzie z tego co widzę, kolejne partie już nie spełniały walorów wizualnych (i nie tylko tych). Po drugie nie każdy musi koniecznie korzystać z tego forum i teraz osoba zamowi sort w ładnym kamyku, a dostanie zupełnie co innego. No i najważniejsze przy większości innych substancji zdjęcia były na bieżąco aktualizowane, w szczególności gdy nowy sort wyglądał lepiej od tego, który widnieje na stronie.
Ja rozumiem, że często stosowane jest tłumaczenie "nie chciało nam się aktualizować", jednak po pierwsze to zdjęcie jest chyba sprzed ponad roku, gdzie z tego co widzę, kolejne partie już nie spełniały walorów wizualnych (i nie tylko tych). Po drugie nie każdy musi koniecznie korzystać z tego forum i teraz osoba zamowi sort w ładnym kamyku, a dostanie zupełnie co innego. No i najważniejsze przy większości innych substancji zdjęcia były na bieżąco aktualizowane, w szczególności gdy nowy sort wyglądał lepiej od tego, który widnieje na stronie.
Test
11 godzin(y) temu
Jakoś temat tego sklepu ucichł. Czy ktoś z was miał styczność z tym produktem?
11 godzin(y) temu
Gdzieś znikł mój post odnośnie sortów i ich zdjęć itp. no nie wiem, czy to najlepsza opcja do prowadzania dyskusji na forum.
Moje rozważanie jest raczej retorycznym, rozważaniem… Nie powinno się tak ucinać dyskusji.
Moje rozważanie jest raczej retorycznym, rozważaniem… Nie powinno się tak ucinać dyskusji.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
49 minut(y) temu
( 11 godzin(y) temu)Czeslawo napisał(a): Gdzieś znikł mój post odnośnie sortów i ich zdjęć itp. no nie wiem, czy to najlepsza opcja do prowadzania dyskusji na forum.
Zdjęcia zniknęły niestety dzięki uprzejmości imbb , a posty ci nikt nie kasował