Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Twoja największą porażka życiowa to? 24/07/26
Dzisiaj, 09:27
Kot nie ma porażek.
To porażki mają Kota
To porażki mają Kota
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
Za największą porażkę życia uznałem to że zaufałem komuś kogo kogo nie znałem wystarczająca dobrze,a mimo to pomierzyłem tej osobie pod opiekę moje mieszkane na okres dwóch miesiący które koniec końców okradł z wielu cennych rzeczy w tym tych najcenniejszych memu sercu bo ponad 400 plyt winylowych zbieranych przez lata ktire byly częścią większej kolekcji liczącej w okolicy 1200 płyt ,gdzie każdą jedna to perełka że aby kupić ponownie większość z nich graniczy z cudem
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
9 minut(y) temu
Chyba nie było porażki, której nie przekułem potem w sukces (czyli wyniosłem wnioski lub odwróciłem sytuację).
Chociaż miałem okres w życiu, gdy do jednej porażki dochodziło jedna po drugiej i można było zwątpić. Nie można jednak nigdy się poddać.
Pozdrawiam narkomany brzydkie
Chociaż miałem okres w życiu, gdy do jednej porażki dochodziło jedna po drugiej i można było zwątpić. Nie można jednak nigdy się poddać.
Pozdrawiam narkomany brzydkie

![[Obrazek: 290f5c83dc5869c576073a048c1d709f.png]](https://gekkk.co/storage/v/290f5c83dc5869c576073a048c1d709f.png)