Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Na Forumowej Bani... pozdruFFka :***
Zapraszam Was na moją mała tFurczośc forumową...
Maniek Epsiakos kej9 Dead Nightmares horsii i "rowerek"
tak mnie jakoś najszło, z okazji "dissa na sonię"
haha
https://whyp.it/tracks/356522/na-forumow...oken=tXebD
mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam...
wszystko z humorkiem i z pozytywnym wajbem :***
3majcie się... do kolejnej paczuszki
Maniek Epsiakos kej9 Dead Nightmares horsii i "rowerek"
tak mnie jakoś najszło, z okazji "dissa na sonię"
hahahttps://whyp.it/tracks/356522/na-forumow...oken=tXebD
mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam...
wszystko z humorkiem i z pozytywnym wajbem :***
3majcie się... do kolejnej paczuszki
4 godzin(y) temu
( 8 godzin(y) temu)Epsiakos napisał(a): DarkSonia do poprawki, dopal a nie dopek. I wcale z Mańkiem nie jestesmy tacy źlimy jestesmy do rany przyloz
a to to... to wiem... zawsze można na Was liczyć
bez podtextóF!wiem doskonale jak "zjebaną" fuchę macie... i z jakimi oszołomami czasem trzeba "pogadać" mimo, że się kompletnie nie chce

ale szanuję... i czasami w sumie pośród moich tryliardów odpałów, to właśnie w sumie było w gruncie rzeczy hamulcem, no bo czemu nie miała bym cisnąć temu czy tamtemu dalej... czasem fajnie jest pogadać z kimś ogarniętym, pomimo iż w wielu kwestiach możemy mieć zupełnie inne zdanie!

pozdruFFka
2 godzin(y) temu
( 2 godzin(y) temu)DarkSonia napisał(a): Konwalia2568 nie dolewaj nie dolewaj bo się sparzyszhaha
Co nie zabije to wzmocni, może jak się sfajcze to z popiołów na nowo powstane?
2 godzin(y) temu
taaa i nakręcę o tym film... no i zrobię disa na spalenie 
czy tam palenie, zapalenie... zjaranko?

czy tam palenie, zapalenie... zjaranko?
1 godzinę temu
Jeszcze go nagraj na spaleniu i będzie idealnie, w końcu przydałoby się rozpracować przeciwnika od podstaw xD
Maniek napisał 19 minut(y) temu:
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' (w każdym wątku na samym dole) lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa.
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' (w każdym wątku na samym dole) lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa.