Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pytania do moderatorów. Ogólne pytania w kwestii działania forum itp.
02.08.2022, 14:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.08.2022, 14:14 przez budynmalinowy.)
To ten zapach ryby z podkładów się bierze niektórych?
Zawsze myślałem że to zapach kanna taki jest
Zawsze myślałem że to zapach kanna taki jest
02.08.2022, 14:19
ryba jest z tych podkladow, nabij lufe prawoslazu lekarskiego, zapal i sie przekonasz
no i czy paliles czyste kanna? bo ja setki razy i zaden nie jebal rybą, jak juz to jakaś palona opona, albo wycieki z akumulatora
no i czy paliles czyste kanna? bo ja setki razy i zaden nie jebal rybą, jak juz to jakaś palona opona, albo wycieki z akumulatora
04.08.2022, 19:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.08.2022, 19:53 przez kiertnik82.)
Zna ktoś może jakąś stronę z lekami lub ma jakiś kontakt gdzie mógłbym kupić Selegiline?? (np. Segan 5mg). Bardzo jest mi potrzebna, a ciężko to w moim wieku wydębić od lekarza. Miałem jeden kontakt z Top-Ogłoszenia, ale już nieaktualne...jak coś to poproszę na PW.
04.08.2022, 20:36
Przypominam, że ten wątek służy do zadawania pytań, ale MODERATOROM w kwestiach związanych z działaniem forum itp.
Jeśli chcecie o coś zapytać, a nie ma nigdzie odpowiedzi na to pytanie, ani nie ma nigdzie wątku o takim zagadnieniu, to możecie założyć nowy konkretny temat w dziale https://dopal.net/Dzial-Pytania-i-odpowiedzi i tam zadać pytanie.
Jeśli chcecie o coś zapytać, a nie ma nigdzie odpowiedzi na to pytanie, ani nie ma nigdzie wątku o takim zagadnieniu, to możecie założyć nowy konkretny temat w dziale https://dopal.net/Dzial-Pytania-i-odpowiedzi i tam zadać pytanie.
12.09.2022, 21:46
Mam pytanie jezeli 50osob wygrywa konkurs na aktywność... Minimum 20 postow.
A lista zawiera kilku wygranych tzn... ze tylko tylu piszee powyżej 20postow i pozostali się nie załapują....
A lista zawiera kilku wygranych tzn... ze tylko tylu piszee powyżej 20postow i pozostali się nie załapują....
12.09.2022, 22:08
Tak, to znaczy że inni piszą zbyt mało w ciągu tygodnia w działach innych niż Hyde Park i Powitalnia (w tych działach posty nie są naliczane)