Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gałka muszkatołowa - wszystko to co trzeba wiedzieć
Gałka na wejściu z alkoholem jest bardzo euforyczna w specyficzny sposób. Spróbuję kiedyś combo gałka + pregabalina + alkohol. Powinno być grubo
A gałkę ze względu na wybitne walory smakowe, pamiętajcie żeby spożywać tak, że do szklanki zimnej wody lejesz ok 100ml - tak aby moc to na raz chlusnąć. Sypiesz 8-10g gałki (te gotowe zmielone tyle maja), mieszasz, walisz szota i popij se najlepiej mlekiem z cukrem, ja tak lubię i smaku zero. Shoty powtarzać do momentu aż gałki wchłoniemy tyle ile trzeba.
A gałkę ze względu na wybitne walory smakowe, pamiętajcie żeby spożywać tak, że do szklanki zimnej wody lejesz ok 100ml - tak aby moc to na raz chlusnąć. Sypiesz 8-10g gałki (te gotowe zmielone tyle maja), mieszasz, walisz szota i popij se najlepiej mlekiem z cukrem, ja tak lubię i smaku zero. Shoty powtarzać do momentu aż gałki wchłoniemy tyle ile trzeba.
04.08.2022, 20:51
absolutnie z żadnym jogurtem, to zupełnie amatorski sposób zażywania gałki, popijacie wódke jogurtami? no nie za bardzo, jogurt jest zbyt gęsty, napakowany aromatami i słodzikami jogurt do tego zupełnie się nie nada.
ja i horsii juz wyjasnilismy, jak walic shoty z gałki, aby bylo smacznie i aby sie nie porzygać, cokolwiek co ma znacznie wieksza gestosc od wody jest odradzane
ja i horsii juz wyjasnilismy, jak walic shoty z gałki, aby bylo smacznie i aby sie nie porzygać, cokolwiek co ma znacznie wieksza gestosc od wody jest odradzane
05.08.2022, 06:18
Po pierwsze ohydne, że prawie to zwróciłem a trzymalo mnie z 3 dni.
Niewiem do czego to porównać ale fa, a po tym jest pojebana i nie warta straty czasu.
Niewiem do czego to porównać ale fa, a po tym jest pojebana i nie warta straty czasu.