Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfa-PVP - Opinie o produkcie.
06.08.2022, 22:30
Mi PiHP nie doszła jeszcze a tu PVP wjeżdża,coś czuję że przyszły weekend będzie ciężki
06.08.2022, 22:44
PVP jest jak PiHP tylko bardziej wykurwia noradrenaline i dopamine?
Która obiektywnie jest lepsza?
Która obiektywnie jest lepsza?
kocham piwo
(06.08.2022, 07:46)kajabuza napisał(a):Zgodzę się mam kilku alfiarzy połowa degeneraty że właśnie później ledwo żyją bo tylko alfa i alko... a ci normalni alfiarze zadbani oraz 0 zjazdów a to dlatego że oni jedzą przed zajebaniem i wtrakcie oraz po..
CO DO ALFY PVP I REDUKCJI SZKÓD:
Wyczytałem ostatnio ciekawy temat, cytat:
Suplementacja to bzdura :-) . Najważniejsze jest jedzenie.
Suplementacja to bzdura :-) . Najważniejsze jest jedzenie. Przed, po i w trakcie. Poruszałem kiedyś kwestię zjazdów i dlaczego ja ich nie mam. Stąd również mogłaby się wziąć moja alfy. Wytłumaczę - odżywianie się jest najważniejsze.
Ps. A co do pvp dużo mocniejsze od apihp ? By nie po karać szczurów
07.08.2022, 07:39
jak kogos interesują technikalia, to tutaj macie link do badania pomiarów, jak różne alfy walą po receptorach muskarynowych
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7104417/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7104417/
11.08.2022, 13:55
Dostałem wczoraj wyglad jak na stronie, małe, drobne krysztalki koloru mętnego. Może zrobie fote jak mnie chwyci wena.
Co do mocy to pihp (od kolumbijczyka rzecz jasna) to jakieś 50% mocy tego szatana. Nawet ciezko porównać bo to zupełnie inna półka. Przy apihp moglem jesc, spac beż żadnych schiz i tego typu akcji. Przy pani pvp natomiast nie jadlem, nie zmrużyłem oka, a po pierwszych 7h (gdzie totalnie odplynalem) moja dziewczyna mówiła, że jestem blady jak trup i zachowuje się jak schizofrenik. Serio schizy są po tym ciezkie, warto mieć kogoś przy sobie kto ogarnia rzeczywistość, bo można niezle narozrabiać.
Towar dla twardzieli, masochistów, lub ludzi, którzy potrafią sobie narzucić mega samodyscyplinę. Dodam jeszcze, że taka jazdę mialem po spożyciu 2 razy mniejszej ilości towaru niż w przypadku apihp. Ja następnym razem podejdę do tej substancji z duzo większym szacunkiem i rozwagą, za stary jestem już na takie tańce
Co do mocy to pihp (od kolumbijczyka rzecz jasna) to jakieś 50% mocy tego szatana. Nawet ciezko porównać bo to zupełnie inna półka. Przy apihp moglem jesc, spac beż żadnych schiz i tego typu akcji. Przy pani pvp natomiast nie jadlem, nie zmrużyłem oka, a po pierwszych 7h (gdzie totalnie odplynalem) moja dziewczyna mówiła, że jestem blady jak trup i zachowuje się jak schizofrenik. Serio schizy są po tym ciezkie, warto mieć kogoś przy sobie kto ogarnia rzeczywistość, bo można niezle narozrabiać.
Towar dla twardzieli, masochistów, lub ludzi, którzy potrafią sobie narzucić mega samodyscyplinę. Dodam jeszcze, że taka jazdę mialem po spożyciu 2 razy mniejszej ilości towaru niż w przypadku apihp. Ja następnym razem podejdę do tej substancji z duzo większym szacunkiem i rozwagą, za stary jestem już na takie tańce
11.08.2022, 16:05
Mowilem, ze PVP zjada pihp moca i seria ubokow, to juz jest towar dla mega kozakow. Ja kiedys zjadlem 30g i mega odkleilo mi czape. Wtedy ladaly pvp'ki niebieskei czarne i rozowe
A jaki odor tego jest, tzn do czego bys go porownal?
A jaki odor tego jest, tzn do czego bys go porownal?