Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mixy substancji
14.08.2022, 00:03
(13.08.2022, 23:48)DwDPzN napisał(a): horsii i Beeniepatu zgodzę się z Wami, oboje macie rację. Organizm dostaje strasznie po pizdzie po chlorach, zwłaszcza wątroba i nerki. Może źle doprecyzowalem jeśli chodzi o niszczenie człowieka, ale bardziej miałem na myśli to kim jesteśmy. Sam przerobiłem sporo tematu i znam dużo ludzi którzy lubią dobrze zjeść. Moja opinia się opiera na własnych obserwacjach. Chociaż widziałem osoby, które poryło po stimach, to nigdy się nie spotkałem jak w przypadku benzo z osobą której się nie chce żyć jak nie przypierdoli, jest wyprana z uczuć i ma problemy żeby wyjść z łóżka i w miarę normalnie funkcjonować.
O widzisz. Doszedles do "root cause". Bo ta osoba jest chora i dla niej sa wlasnie benzo. Ona sama jest taka i potrzebuje lekoterapii. Mozna dywagowac czy benzo to stara generacja i sa inne drogi, ale chcac wyjsc z takiego stanu gorowa jest podjac ryzyko brania do konca zycia, byleby czuc sie normalnie. Dla mnie kazdy kto uzywa benzo w celach rekreacyjnych jest po prostu przykladem uzytkownika ignorujacego podstawowa zasade tej gry - znajomosc redukcji szkod. Zdrowy czlowiek nie musi brac benzo, bo ono moze w ogole nie zadzialac. Pozwoli wypic mniej i zerwac film, pozwoli zapomniec o kacu bo rozluzni miesnie. Smiesza mnie Ci, ktorzy wala benzo na zjazd po stimach jako zasade. Benzo nie niweluje negatywnych skutkow tylko pozwala nam sie wyciszyc, odciac mozg i odpoczac. Tym ostatnim zdaniem troche generalizuje, ale chodzi mi o to, ze benzo pomoze nam ogarnac paranoje a nie jej fizyczna przyczyne.
YOUR ATTORNEY
16.08.2022, 14:42
Próbował ktoś kodeina+bromazolam?
Niska lub prawie zerowa tolerancja na bromka,planowane 600mg kody i do tego z 1/2mg bromka plus może zimne piwko : )
Niska lub prawie zerowa tolerancja na bromka,planowane 600mg kody i do tego z 1/2mg bromka plus może zimne piwko : )
kocham piwo
16.08.2022, 14:47
Wg mnie niewskazany mix. Benzo + opio to sredni pomysl. Alko w sumie tez oddzialywuje na OUN w podobny sposob wiec potegujesz dzialanie sedacyjne. Nie jestem jednak specem akirat w tych tematach wiec niech sie jeszcze ktos wypowie
YOUR ATTORNEY
swo002 powinno być git. tylko jak się jeszcze browarami dopierdolisz to już w ogóle i tego bromka to zacznij od 0,5-1mg jak tolerancji nie masz.
nie przesadzajmy, to jest kodeina, nie oxy czy fentanyl
a kacper sie nie zna
nie przesadzajmy, to jest kodeina, nie oxy czy fentanyl
a kacper sie nie zna
16.08.2022, 17:25
(13.08.2022, 23:48)DwDPzN napisał(a): zgodzę się z Wami, oboje macie rację. Organizm dostaje strasznie po pizdzie po chlorach, zwłaszcza wątroba i nerki
Zgadza się. Ostatnio co weekend trójka i jeszcze nie tak dawno tak mnie nerka bolała, że chodzić nie szło. Nawet w łóżku obrócić się był problem jak te boczne mięśnie się napięły i uciskały nerkę.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
17.08.2022, 08:21
Edit: chujowo było bo koda kapryśna,sedacja bez euforii większej,
po wrzuceniu benzo trochę się poprawiło ale nadal bez fajerwerków
po wrzuceniu benzo trochę się poprawiło ale nadal bez fajerwerków
kocham piwo
18.08.2022, 15:32
Ja to lubie mix 50mg 3mmc, 150mg 3cmc , i 50mg 4cmc. I na strzała w klamota (nos ) choć teraz to troche ciężko dobre 3mmc dostac.