Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakie substancje najczęściej zdarzyło wam się zażywać z poniższych lub innych?
28.08.2022, 16:39
Nazwa substancji:
Marihuana
Leki uspokajające (benzo)
Amfetamina
Ecstasy
Dopalacze
Jeżeli chodzi o mnie to głównie benzo (koks,amfa,4cmc,3cmc)
A jak to wygląda z waszej strony?
Marihuana
Leki uspokajające (benzo)
Amfetamina
Ecstasy
Dopalacze
Jeżeli chodzi o mnie to głównie benzo (koks,amfa,4cmc,3cmc)
A jak to wygląda z waszej strony?
28.08.2022, 16:44
musialem dwa razy przeczytac, zeby ogarnąć sens xD
u mnie najczesciej to piwo i buch, raz na jakis czas zarzuce benzosa, dyso i psychodelika.
czasem cmc, ale to raczej dla spisania opinii, u mnie moze lezec i sie walać
u mnie najczesciej to piwo i buch, raz na jakis czas zarzuce benzosa, dyso i psychodelika.
czasem cmc, ale to raczej dla spisania opinii, u mnie moze lezec i sie walać
28.08.2022, 17:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.08.2022, 17:43 przez Diabełek25K.)
Beeniepatu Źle zrozumiałeś albo źle zostało ujęte to z mojej strony. Chodziło jakie substancje najczęściej zdarzyło wam się zażywać. Wymieniłem takie podstawowe nie miało to na celu rozpisywania wszystkich substancji. Wymienione przeze mnie to było głównie benzo zażywane w znacznych ilościach. A w następnej kolejności koks,amfa,4cmc,3cmc. Benzo było postawione na pierwszym miejscu bo najczęściej jest zażywane przeze mnie plus piwo do tego teraz myślę sprostowana wypowiedź
28.08.2022, 17:21
Beeniepatu nie, że źle zrozumiał, tylko zrozumiał w taki sposób w jaki zostało to napisane Zresztą kolega wyjaśnił kwestię stosowania nawiasów w tym konkretnym przypadku.
Poprawiono również błąd ortograficzny w nazwie tematu. Piszemy "zdarzyło" a nie "zdażyło".
Kiedyś sporo kanna poszło i mj.
Poprawiono również błąd ortograficzny w nazwie tematu. Piszemy "zdarzyło" a nie "zdażyło".
Kiedyś sporo kanna poszło i mj.
28.08.2022, 17:25
Maniek Beeniepatu Sorry za zamieszanie telefon mi się pierdoli pisze poprawie a zmienia na błędy ale dziękuję za uwagę na następny raz przeczytam z trzy razy zanim coś udostępnię 🙂
28.08.2022, 17:31
Ja doskonale zrozumialem post. Zawsze jednak bede poprawial bledy gramatyczne
Ja biore od 30 lat i przez wiekszosc czasu byl to koks, mdma, trawa, kwasy, grzyby. Bralem fete w latach 2000 kiedy byla sztosem. Duzo tego. Nie wale bezno, opio, dyso i stymulantow chorych
Ja biore od 30 lat i przez wiekszosc czasu byl to koks, mdma, trawa, kwasy, grzyby. Bralem fete w latach 2000 kiedy byla sztosem. Duzo tego. Nie wale bezno, opio, dyso i stymulantow chorych
YOUR ATTORNEY