Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakiej substancji nigdy nie zazyjesz ?
02.09.2022, 19:41
Wielu ludzi tak mowi, ze na pewno... Poza tym, obecnie jest wiele osob, ktore biora heroine i sa HFA (high functioning addict). Zdziwic sie mozna jak bardzo popularna jest wsrod "bialych kolnierzykow".
YOUR ATTORNEY
17.09.2022, 20:42
Nigdy w życiu nie tknę opio, widziałam wiele zmarnowanych żyć przez to gówno.
Nie wiem jak można się w to pakować, znając potencjał uzależniający tego swinstwa 😥
Nie wiem jak można się w to pakować, znając potencjał uzależniający tego swinstwa 😥
18.09.2022, 07:33
Już parę rzeczy było, których miałem nie ruszać, życie zweryfikowało także już nic nie zadeklaruje
23.09.2022, 05:14
Nie ma opcji abym świadomie ćpał kanna,opio, benzo ,żadnych kwasów i generalnie żadnych wynalazków.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
23.09.2022, 08:29
Z czasem masz na to wyjebane.
Schizy przestały mnie już irytować.
Mam je czasem nawet jak 3cmc "przedobrzę".
Trzeźwienie po stimach bez pomocy benzo wzmacnia charakter 💪
Schizy przestały mnie już irytować.
Mam je czasem nawet jak 3cmc "przedobrzę".
Trzeźwienie po stimach bez pomocy benzo wzmacnia charakter 💪
NIE dla OPIO !!!
23.09.2022, 08:42
U mnie szczury nic nie biora po alfie , żadnych specyfików benzo itp i żyją ja tralala
23.09.2022, 08:52
No bo taka prawda. Po chuj truć się podwójne?
Jak nie dajesz rady normalnie dojść do siebie to odpuszczasz stimy. Takie moje zdanie.
Jak nie dajesz rady normalnie dojść do siebie to odpuszczasz stimy. Takie moje zdanie.
NIE dla OPIO !!!
23.09.2022, 08:52
No są schizy,które idzie ogarnąć sam po sobie stwierdzić potrafię,ale podziwiam każdego kto radzi sobie na alfie bez benzo i żyje.Mocna psycha lub też kwestia przyzwyczajenia bo tak jak już wyżej wspomniane z czasem ma się wyjebane i idzie tak jakby przywczyczaić do nich
23.09.2022, 09:15
Psychę też mam mocną, ale myślę, że to też kwestia przyzwyczajenia, może wprawy?
Coś w ten deseń. Uodparniasz się po prostu.
Coś w ten deseń. Uodparniasz się po prostu.
NIE dla OPIO !!!