Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ile najdłuzej się masturbowales/masturbowałas albo ile trwal twój sex najdłużej
Ile najdłuzej się masturbowales/masturbowałas albo ile trwal twój sex najdłużej ?
Sex
Najkrócej - 30 sekund xD
Najdłużej - z godzine bez spustu.
Masturbacja
Najdłużej - 50 godzin
Z przerwami na siku i szczura.
Później były mocne haluny, objawy zawału serca i objawy podobne do zespołu serotinowego naraz. 😌
Sex
Najkrócej - 30 sekund xD
Najdłużej - z godzine bez spustu.
Masturbacja
Najdłużej - 50 godzin
Z przerwami na siku i szczura.
Później były mocne haluny, objawy zawału serca i objawy podobne do zespołu serotinowego naraz. 😌
10.09.2022, 07:41
Patrzę i nie wierzę w to co widzę w pierwszej chwili musiałem spojrzeć jeszcze raz na temat bo tak sobie myślę " kurwa od 5 na nogach pewnie mam zwidy",ale jednak nie no różnie kwestia z kim to się robi bo jak z osobą do której się coś czuję trwa to dłużej u mnie niż bym miał ruchać byle jaką laske. Najdłużej to tak z 2 godzinki ale z przerwami żeby nie doszło od razu do spustu w między czasie 👉👌👅 się walnęło i jakoś jej i jakoś szło . A samemu to czasem jak jestem podrobiony w chuj to mogę a mogę
10.09.2022, 09:28
Jeszcze dodam im częściej sie masturbujesz tym bardziej em nie wiem jak to określić moim zdaniem dłużej,że tak to ujmę pobzykasz. Nie każdy przypadek jest taki ale mój np tak tak jakbym sobie wyrabiał tolerke w jakiś sposób. Nie wiem czy zczaicie o co chodzi
10.09.2022, 09:38
Przyzwyczajasz się do stymulacji ręką i jak wkładasz w dziurkę to jest inaczej i nie jest tak stymulująco. Podobno kobietom które masturbują się strumieniem wody pod prysznicem ciężej uzyskać orgazmu w normalny sposób bo przyzwyczaiły się do pobudzania strumieniem wody. Tak samo facetowi który robi to ręką ciężej dojść w normalny sposób bo przyzwyczaił się do ręki.
10.09.2022, 12:42
(10.09.2022, 09:38)Demilich napisał(a): Przyzwyczajasz się do stymulacji ręką i jak wkładasz w dziurkę to jest inaczej i nie jest tak stymulująco. Podobno kobietom które masturbują się strumieniem wody pod prysznicem ciężej uzyskać orgazmu w normalny sposób bo przyzwyczaiły się do pobudzania strumieniem wody. Tak samo facetowi który robi to ręką ciężej dojść w normalny sposób bo przyzwyczaił się do rękiJak nie walilem konia to dluzej wytrzymywalem w cipce cipka jest bardziej stymulujaca niz reka u mnie