Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy lubicie alkohol? Jeśli tak, to jaki konkretnie?
23.06.2022, 11:49
Uwielbiam w każdej postaci, nie piłem tylko gorącego asfaltu.
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
23.06.2022, 19:13
Jak masz do tego skłonności(nadkwasota) to piwo jeśli nadużywasz a w szczególności te smakowe Cię wykończą(trzustka)
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
26.02.2023, 09:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.02.2023, 09:42 przez Lifeisbrutal.)
Tequila najlepsza sól i cytryna do tego jest potrzebna.Najpierw sól wysypać trochę na palec najlepiej zlizać kieliszek tequili wypić
do dna i zagryźć plasterkiem cytryny
( wcześniej oczywiście pokrojonej).Na początku smak dziwny,ale później to już gładko wchodziło a strucia na drugi dzień nie miałem.Mimo,że mam złe wpsomienia z tym alko przez to co się wydarzyło na tej imprezie to lubię czasem sobie tak się zrelaksować
do dna i zagryźć plasterkiem cytryny
( wcześniej oczywiście pokrojonej).Na początku smak dziwny,ale później to już gładko wchodziło a strucia na drugi dzień nie miałem.Mimo,że mam złe wpsomienia z tym alko przez to co się wydarzyło na tej imprezie to lubię czasem sobie tak się zrelaksować
26.02.2023, 09:48
Kocham każdy alkohol miksy wszystkiego piwo, wino, wódka zmieszane czy wszcząśniete ale oczywiście jak dżentelmen z lampki przy świecach zanim poznałem benzodiazy na zjazdy to waliłem 07 i szedłem spać xD