Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
f*nc*ps.***
02.09.2022, 21:29
budynmalinowy mi również. anonfiles ma problemy z serwerami
czyśćcie exify i wrzucajcie na normalne hostingi takie jak np. catbox.moe albo litterbox.catbox.moe (pliki są usuwane z automatu po okreslonym czasie)
albo ibb.co
czyśćcie exify i wrzucajcie na normalne hostingi takie jak np. catbox.moe albo litterbox.catbox.moe (pliki są usuwane z automatu po okreslonym czasie)
albo ibb.co
09.09.2022, 16:40
DCK sieje terror, te sorty o brązowym zabarwieniu wypadają milion razy lepiej niż te gówniane białe kryształki które można było dostać u planety czy realch.., których mozna było dorzucać w nieskonczoność i klepały z połową mocy. Tutaj jedna wrzutka solidna i sprawa załatwiona, to jest zdecydowanie bliżej tego dawkowania które można znalezc na psychonautwiki itd.
3-HO-PCP też mocne, nie mam zastrzeżeń poza tym że tolerancja rośnie w tempie geometrycznym z tytułu iz 3-ho-pcp ma bodajże 8-krotnie wieksze powiniwactwo do NMDA w porównaniu do samego PCP, jedzenie tego parę dni pod rząd mija się z celem kompletnie.
3-HO-PCP też mocne, nie mam zastrzeżeń poza tym że tolerancja rośnie w tempie geometrycznym z tytułu iz 3-ho-pcp ma bodajże 8-krotnie wieksze powiniwactwo do NMDA w porównaniu do samego PCP, jedzenie tego parę dni pod rząd mija się z celem kompletnie.
12.09.2022, 22:58
A ja tak z innej beczki . Jest różnica między nl a com? Czy to jest tylko druga odsłona strony w innym języku?
Czy ktoś kupował od nich salvie divinorum?
Czy ktoś kupował od nich salvie divinorum?