Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Salvia Divinorum - Szałwia Wieszcza
05.09.2022, 12:55
W lidynie mkem przyjemność skosztować
Pol puszka i 20min mojego zycia to jedna wielka walka o zycie. Jaak sie obudzilem to ruszalem sie jakbyn chcial przed kimas apierdaalc n śpiocha
Pol puszka i 20min mojego zycia to jedna wielka walka o zycie. Jaak sie obudzilem to ruszalem sie jakbyn chcial przed kimas apierdaalc n śpiocha
14.09.2022, 10:01
(01.09.2022, 20:24)PUDZILLA napisał(a): Szyderca szałwia to nie jest takie hopsiup, że sobie zapalisz i zawsze cie jebnie tak samo jak kanna
mnostwo raportow czytalem o tym, zdarzalo sie, ze za dziesiatym razem dopiero zadzialalo. Ja sie przestraszylem wjazdu, perspektywa nagle sie polamala na pol (jakbym trzecim okiem mrugnął) i tak mi zostało przez 15 minut, że probowałem odwrocic sie za siebie. Bylem po dwoch piwach, s&s z dupy, postanowilem zajarac sobie bez przygotowania, co bedzie to bedzie. No i nie bylo fajnie, dziwnie sie poczulem, nie potrafi tego w slowa ubrac po za tym, na pewno nie swojo na tyle, ze wzbudzilo to we mnie poczucie strachu i niepewnosci. Chcesz to podrzuce sampla, nie tknalem tego ani razu.
pisalem tu i owdzie, u funcapsa
Kiedyś miałem podobnie, że odpuściłem zapalenie szałwi po właśnie jednym małym buchu. Tak jak mówisz, atmosfera zmieniła się nagle, powiało chłodem, niepokojem, kolory jakby zrobiły się lekko wyblakłe, zrobiło się jakby smutno i odpuściłem.
14.09.2022, 12:20
Szałwia? No są takie szampony z dodatkiem szałwi więc mogą wam się tak kojarzyć. Nie próbowałem i nie mam zamiaru
15.09.2022, 10:14
Diabełek25K hehe w szamponach to nie ta szałwia hehe więc chyba nie stąd zapach się kojarzy