Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sposób przyjęcia kryształu
W kapsułke która się rozpuszcza i jako czopka w dupe ktoś walił jaki kolwiek proch/krysztal ???
Znam chłopa co kamyk w dupe walnął i ponoć jedna z najlepszych dróg podania faza niby mega.
W lewatywa z 3cmc klepie lepiej i inaczej niz iv sero. Nie wierzysz spróbuj (mdma,3cmc,4cmc) a inne to czekam na opinie moze sa jacys wariaci
Znam chłopa co kamyk w dupe walnął i ponoć jedna z najlepszych dróg podania faza niby mega.
W lewatywa z 3cmc klepie lepiej i inaczej niz iv sero. Nie wierzysz spróbuj (mdma,3cmc,4cmc) a inne to czekam na opinie moze sa jacys wariaci
14.09.2022, 18:27
kamyk to w piaskownicy jest, nawet nie wiadomo o co chodzi.
ciekawe jak tak odbytnice
ciekawe jak tak odbytnice
14.09.2022, 19:02
Nie ma to jak desperacja hehe , kamyk ? Co to jak pudzilla pyta bo też nie wiem ? Z podwórka ten prawdziwek ? Walic coś do odpytu to jest dla mnie coś nie pojete już w ogóle , ale jak ktoś lubi. Byle by nie na moich oczach bo taki ktos mi jebie lgbt hehe , a ja nie lubie kurestw i nie chce by dziecko moje patrzyło na takie chore kurw......
14.09.2022, 19:02
lewatywa z 3cmc rykłem. lewatywa to czyszczenie kiszki stolcowej tobie chodzi o zwykle podanie per rectum
14.09.2022, 19:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.09.2022, 19:08 przez SztywnyMisza.)
jak krysztal to tylko iv i nie wydaje mi sie zeby podanie do dupy mialo lepsza faze niz iv ale moge sie mylic xD
14.09.2022, 19:30
A później jelita rozjebane i płacz u lekarzy
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
14.09.2022, 19:38
w ogóle, dlaczego chlory doodbytniczo, wszystko zrozumiem ale takiego kreta do rur se wlewać... wiem, jakie to uczucie mieć cmc w nosie, nie chciałbym go doznawać w dupie xD
14.09.2022, 20:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.09.2022, 20:56 przez Diabełek25K.)
Nie no wszystko wszystkim powiedziałem sobie raz w życiu sniff,bombki nawet iv jestem w stanie spróbować,ale nigdy w życiu nie będę sobie niczego wlewał w dupę.Po pierwsze odrażająca jest sama myśl a kolejna kwestia to jest żrące wiem jak to jest mieć przepalony nos i nigdy,ale to prze nigdy tego nie będę stosować.Ale co kto lubi