Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Designer-Chems.com - Temat główny
07.09.2022, 19:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.09.2022, 19:04 przez ProducentRC.)
Tylko dojdę do świata żywych dziś cały dzień sprzątałem pokój i progres jest taki że jeszcze nie zaczęłem sprzątać
Cena bardzo atrakcyjna 5g 50€...
Cena bardzo atrakcyjna 5g 50€...
11.09.2022, 16:43
Kontakt spoko na Email
Idzie się dogadać cenowo sporo taniej niż w ofercie przy większym zamówieniu
Idzie się dogadać cenowo sporo taniej niż w ofercie przy większym zamówieniu
12.09.2022, 10:06
Poza pakowaniem, trochę wcześniej zamawiane, więc może się zmieniło coś, mój ulubiony vendor.
Mam za sobą dwa zamówienia. Oba doszły. Oba szybko. Kontakt bardzo dobry.
Przy drugim zamówieniu zamiast 2g bromazolamu dostałem 1g.
Szybka wymiana wiadomości i chyba nawet tego samego dnia o ile się nie mylę miałem nr przesyłki z brakującym produktem w drodze
Wszystkie produkty które badałem od tego dostawcy maja bardzo dobra jakość i są bardzo aktywne.
Z nabytych nie testowałem jeszcze tylko blue bliss pills,DMXE i 5mapb i ale patrząc na całą resztę asortymentu to wątpię żeby były słabej jakości .
A tak to:
-DCK; 9/10 radzę włączyć wage. Na oko to jeden umarł mocno puszysty proch, ciężko określić wage, a trzyma bardzo dobrze. Lepiej nie sypnąć za dużo
-2FDCK - poprzednie (krystaliczny biały miał)8/10 .Aktualny sort w pięknym szklistym krysztale 9,5/10! Może tylko mi się wydaje że sort się zmienił ale ten kryształ poprostu działa na mnie o wiele lepiej i dłużej.
-A-phip cristal 9/10 cudo sniff i vapo
-MD-PHP klasyk daje 10/10 tu nie ma co poprawiać rekomenduje sniff.
Uwaga amatorzy pełnia mocy sniffem ładuje sie chwile dłużej niż sorty z przed lat. Zjadłem dychę moc piekielna.
-bromazolam proch świetny 9/10
-flunitrazolam pills 0.25mg 10/10
-6Apb 9/10
@designer-chems dałbym wszędzie 10/10 ,ale jak to w biznesie bywa dobrze jest mieć to pole do poprawy
Ja polecam i to bardzo.
Zdjęcie bagażnika samochodu zrobione w moim mieście
[url=https://imgbb.com/][/url]
Przy drugim zamówieniu zamiast 2g bromazolamu dostałem 1g.
Szybka wymiana wiadomości i chyba nawet tego samego dnia o ile się nie mylę miałem nr przesyłki z brakującym produktem w drodze
Wszystkie produkty które badałem od tego dostawcy maja bardzo dobra jakość i są bardzo aktywne.
Z nabytych nie testowałem jeszcze tylko blue bliss pills,DMXE i 5mapb i ale patrząc na całą resztę asortymentu to wątpię żeby były słabej jakości .
A tak to:
-DCK; 9/10 radzę włączyć wage. Na oko to jeden umarł mocno puszysty proch, ciężko określić wage, a trzyma bardzo dobrze. Lepiej nie sypnąć za dużo
-2FDCK - poprzednie (krystaliczny biały miał)8/10 .Aktualny sort w pięknym szklistym krysztale 9,5/10! Może tylko mi się wydaje że sort się zmienił ale ten kryształ poprostu działa na mnie o wiele lepiej i dłużej.
-A-phip cristal 9/10 cudo sniff i vapo
-MD-PHP klasyk daje 10/10 tu nie ma co poprawiać rekomenduje sniff.
Uwaga amatorzy pełnia mocy sniffem ładuje sie chwile dłużej niż sorty z przed lat. Zjadłem dychę moc piekielna.
-bromazolam proch świetny 9/10
-flunitrazolam pills 0.25mg 10/10
-6Apb 9/10
@designer-chems dałbym wszędzie 10/10 ,ale jak to w biznesie bywa dobrze jest mieć to pole do poprawy
Ja polecam i to bardzo.
Zdjęcie bagażnika samochodu zrobione w moim mieście
[url=https://imgbb.com/][/url]
15.09.2022, 11:49
@"Pro8l3m" spoko opis, ale wrzucaj nastepnym razem foty, bo malo ich jest z desingera na forum
20.09.2022, 18:29
Designer-Chems jesteście wielcy!
Brakujący bromazolam już w moich rękach! Macie moje uznanie. Wspomniałem o AMT ,pyk i juz w sklepie.
Nie mogę się doczekać aż zamówie wszystkie wasze tryptaminy w proszku <3
Coś mi się wydaje że tej salvii divinorum też się u was doczekam
Wielki szacunek!
Brakujący bromazolam już w moich rękach! Macie moje uznanie. Wspomniałem o AMT ,pyk i juz w sklepie.
Nie mogę się doczekać aż zamówie wszystkie wasze tryptaminy w proszku <3
Coś mi się wydaje że tej salvii divinorum też się u was doczekam
Wielki szacunek!
20.09.2022, 19:28
Hehe mam jego jeszcze apihp powder 25g w magazynku w 2 bryłach ostatnio byłem zobaczyć patrze a tam alfica od designer hehe
20.09.2022, 21:59
Szyderca mi do szczęścia brakuje tylko dobry zapas tryptamin i trufli apteczka uzupełniona solidnie pomimo tego że stimą mowie pass.... no może sprawdze jeszcze 4 F-MPH.... więc jak troszkę siana wleci to na stówkę pobiore wszystkie tryptaminy.
Co jak co ale piękne są te ich zabawki.
Mi tu do pełni szczęścia brakuje tylko salvii divinorum i dpt.
Ale ta ekipa potrafi zaskoczyć ,więc jestem pełny nadziei.
Uwielbiam jak wszystko jest pod ręką w jednym pewnym sprawdzonym miejscu!
Co jak co ale piękne są te ich zabawki.
Mi tu do pełni szczęścia brakuje tylko salvii divinorum i dpt.
Ale ta ekipa potrafi zaskoczyć ,więc jestem pełny nadziei.
Uwielbiam jak wszystko jest pod ręką w jednym pewnym sprawdzonym miejscu!